De gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen in 2022.

Online geld verdienen was nog nooit zo eenvoudig als nu, anno 2022. De groeiende online wereld heeft een aantal ongewone maar reële mogelijkheden geopend om vanuit het comfort van je huis geld te verdienen. En maak je geen zorgen, je hebt geen speciale vaardigheden of kwalificatie nodig voordat je zegt dat je aan de slag gaat. Vervolgens kun je met je inkomsten die je online hebt verdiend bijvoorbeeld een auto leasen, wat zeker mogelijk is als je gebruik maakt van de onderstaande manieren om op het internet een zakcentje te verdienen!

Bekijk video’s

Als je graag tv kijkt, kun je snel geld verdienen door simpelweg korte video’s te kijken. Het enige dat je hoeft te doen, is contact opnemen met onderzoeksbureau Nielsen of een Netflix-tagger worden om inhoud op je apparaat te bekijken en ervoor betaald te krijgen. Er zijn andere spelers zoals InboxDollars die je contant betalen voor het bekijken van video’s. 

Bezoek PTC-sites

Je kunt geld gaan verdienen door simpelweg op advertenties te klikken door websites als ClixSense.com, BuxP en NeoBux te bezoeken. Dit zijn PTC-sites (paid-to-click) waarvoor een gebruiker zich moet registreren. Dergelijke sites belonen je ook in geld voor het verstrekken van referenties.

Promoot organisaties

Ook kun je profiteren van de opkomst van sociale-mediaplatforms waar organisaties in verschillende bedrijven je betalen voor het plaatsen van berichten over hen en hun producten. Deze gesponsorde berichten omvatten het plaatsen van foto’s en praten over bedrijfsproducten op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Twitter. Vooral als je veel volgers op sociale media hebt, is dit een goede manier om online geld te verdienen.

Test websites

Maak je geen zorgen, je hoeft geen technische kennis of vaardigheden te hebben om geld te verdienen bij het testen van websites. Je wordt gewoon betaald om tijd op een website door te brengen en de ontwikkelaars te helpen met je gebruikerservaring. Je moet ze feedback geven over het uiterlijk van de website en de functionaliteit ervan. Met webtests kun je tussen al snel een paar euro per uur verdienen. Voor webtests kun je UserTesting, Enroll, TestingTime proberen om geld te verdienen. 

Geef je mening

Je kunt geld verdienen door online enquêtes in te vullen op websites zoals Survey Junkie, Swagbucks en InboxDollar. Dergelijke sites betalen niet veel, maar je kunt nog steeds een paar euro per enquête verdienen. 

Speel spelletjes

Sommige sites betalen je geld voor het spelen van games. Deze omvatten Second Life, Swagbucks, Lucktastic en Mistplay. Sommige van deze websites betalen je in de vorm van cadeaubonnen en sommige via PayPal. In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk om je eigen voorkeur te geven, wat natuurlijk eigenlijk het handigst is. 

Verkoop foto’s

Heb je dozen en albums vol met oude en nieuwe foto’s? Ben jij degene die op foto’s klikt wanneer iets interessants je aandacht trekt? Als het antwoord ja is, neem dan contact op met stockfotografie-websites die altijd op zoek zijn naar foto’s voor verschillende onderwerpen. Hierbij kun je onder meer gebruik maken van Getty Images, Shutterstock en Photoshelter.

Zo zie je maar, er zijn genoeg manieren om online geld te verdienen in 2022. Succes!

Image source: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here