Online ondernemer Jacko Meijaard. Alles wat je wil weten over deze man.

internet ondernemer jacko meijaard

Online ondernemer Jacko Meijaard.

Wij houden van ondernemers en dan met name ook online ondernemers. Zelf ondernemen wij ook online. Er is online anno 2021 veel mogelijk. Veel mensen verdienen hun geld met websites en content of door middel van social media zoals Youtube of Instagram. Wil jij graag een carrière door Youtube? Lees dit dan eens.

Maar dan online ondernemer Jacko Meijaard. Wie is hij en wat doet hij allemaal en is hij wel betrouwbaar?

Jacko is een doorsnee Nederlander, woonachtig in het plaatsje Yerseke. Yerseke is een dorpje in de gemeente Zeeland. Jacko is wel eens te vinden in nieuwsberichten, podcasts en andere media uitingen. Dat komt omdat hij binnen de wereld van online ondernemers nogal bekend is. Hij is onder andere geïnterviewd door het AD. Wij vinden het raar dat hij niet vaker in het nieuws komt, want online ondernemen en affiliate marketing zijn wel echt de trends van nu. Veel jongeren willen online ondernemen en Jacko Meijaard is een goed voorbeeld voor jongeren die succesvol online willen zijn.

Jacko is erg actief op sociale media. Zo inspireert hij mensen op Facebook, LinkedIn en Instagram. Dit doet hij door ervaringen en quotes te delen. Hij post ook nogal eens screenshots van wat hij met affiliate marketing verdient en dat is aardig wat!

De voornaamste website waar online ondernemer Jacko Meijaard mee werkt is www.internetsuccesgids.nl. Op deze website leert hij anderen hoe ze geld kunnen verdienen op het internet. Dat doet hij door geregeld nieuwe blogs toe te voegen aan zijn website over online ondernemen, affiliate marketing, maar ook andere soorten blogs. Zijn website heeft meer dan 75.000 unieke bezoekers per maand en is dus een groot succes. Hij heeft nog meerdere websites, maar welke precies is niet helemaal duidelijk. Wel moet je weten dat hij al 10 jaar bezig is en goede dingen dus tijd kosten. Succes komt zeker niet aanwaaien. Hij heeft hier hard voor gewerkt.

Wij hebben in het verleden ook zijn online cursus “affiliate marketing” gevolgd. En we kunnen je vertellen: daar zijn we heel erg blij mee. Zo kunnen wij het succesvol inzetten op onze websites. Het heeft ons laten inzien dat wij hier ook graag in verder willen. Geld verdienen door middel van websites en content en door middel van affiliate marketing. Je raad een product aan waar je echt in gelooft en daar verdien je dan een percentage over.

Internet ondernemer Jacko Meijaard: Keep an eye on him and his Business!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here