Onlyfans in 2022. Doen of niet?

Only fans in 2022 in Nederland. Doen of niet?

Wij zeggen: nee!

Je staat eigenlijk gewoon achter een digitaal raam seksueel getinte content te verkopen.

Als je nog een Carriere wilt gaat dit zeker niet in je voordeel werken. Kijk naar Ferry Doedens die nu wel een naam heeft. Hij heeft dan wel lekker kunnen cashen…een Carriere op tv zit er waarschijnlijk niet meer in.

Lekker cashen als influencer, artiest of reality-ster? ja dat kan je er wel zeker mee. Zit je krap nu in tijden van inflatie en ben je al een bekende influencer? het rekensommetje is al snel gemaakt.

Maar Only Fans kan je wel degelijk schade opleveren dus.

Only Fans is het snelst groeiende social media platform op de wereld. Het is niet echt een social media platform eigenlijk. Het is wel een content platform. Only Fans is bedoelt om expliciete content te maken, te verspreiden en uiteraard te bekijken. Andere social media platformen bannen ronduit iedere vorm van expliciete contant, op hooguit wat bikini foto’s na.

Bij Only Fans is het juist de bedoeling dat er expliciete content gemaakt wordt. Hier draait het gehele platform om. Dit betekent dat naakt en seksuele content allemaal is toegestaan op Only Fans. Je leest het goed naakt dus ook. Zie je het al voor je jouw naakt foto’s het hele web over? Straks krijg je een contract aangeboden bij een goed bedrijf en dan komt er iemand met jouw naakt foto’s aanzetten op het web? Het kan allemaal..

Hoe werkt OnlyFans?

OnlyFans is een platform waarop iedereen een ander persoon kan volgen. In tegen stelling tot bij andere platformen, waarbij je iemand gratis kunt volgen, is het bij OnlyFans tegen betaling.

OnlyFans werkt als volgt. Iedereen, ouder dan 18 jaar, kan zelf een account opzetten om content te gaan maken. Content kan van alles zijn, al is het natuurlijk gericht op de expliciete content. Dit betekent vaak, een vorm van, naakt. Wanneer jij content maakt kun jij dit plaatsen via jouw persoonlijke Only Fans account.

Iemand die een account heeft maar geen content creator is, kan jou vervolgens gaan volgen. Dit gaat dus tegen betaling. Je kunt ook gratis, ook wel openbare, content plaatsen. Meestal wordt dit als voorproefje gebruikt, voor de echte expliciete content.

De persoon die volgt kan maandelijks een bedrag betalen om de posts op het account te kunnen zien. Het kan ook zijn dat er per post een klein bedrag betaald moet worden. Dit is meestal het geval wanneer je niet een maandelijks abonnement achtige structuur wilt. Op deze manier wordt dan de content verkocht via OnlyFans.

Het gaat hierbij niet alleen via foto’s of filmpjes, maar het kunnen ook daadwerkelijke producten zijn. Een van de bekendste verhalen is wellicht wel van de content creator die haar eigen badwater verkocht via OnlyFans. In de meeste gevallen zal het gaan om, bijvoorbeeld, gedaagde kledingstukken. Al kan het natuurlijk van alles zijn. Het is maar net hoe creatief de content creator is. Vervolgens betaalt een volger per product een bepaald bedrag en krijgt deze het thuisgezonden.

Je kan hier dus aardig rijk mee worden. Sommige influencers en artiesten verdienen tienduizenden euro’s per maand met hun content..100.000 per maand? Mogelijk met aardig wat erotische content. Het hangt natuurlijk ook helemaal van je fanbase af.

Ferry Doedens heeft er een huis mee gekocht. Romee van ex on te beach verdient 50.000 euro per maand en zo nog velen anderen.

Ben je al overtuigd of toch maar niet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here