Powervrouw Eva Jinek. Lees hier meer over haar.

powervrouw eva jinek

Powervrouw Eva Jinek. Misschien heeft ze ook een hekel aan dat woord, maar in ieder geval: Eva Jinek is een powervrouw!

Eva Jinek is een presentratrice en journaliste, maar ze is ook ondernemer, want ze heeft haar eigen journalistieke platform: evajinek.nl.

Ze is een bekende in de tv-wereld, maar ze is dus ook onderneemster en journaliste.

Eva Jinek is een platform/online magazine/blog speciaal gemaakt voor werkende vrouwen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. Vrouwen die geïnteresseerd zijn in mensen en hun prachtige drijfveren, schitterende tekortkomingen en natuurlijk ook hun prestaties, en katten. Geintje. Soort van, aldus Eva. Een interessant platform vol met goede journalistiek. Ze focust zich op de samenleving, gezondheid, carrière en zelfontwikkeling. Een online platform vol met inspiratie. Ze doet dit uiteraard niet alleen, ze heeft (in tegenstelling tot ons) een redactie.

Na een lange tv-carriere, maakte zij na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens op de late avond een praatprogramma te gaan presenteren. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Het praatprogramma dat ze sindsdien presenteert heet Jinek, net als bij de publieke omroep. Het programma Jinek is een groot succes. Elke werkdag schuiven er gasten uit de actualiteit aan. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.

Powervrouw Eva Jinek: One to watch!

Wil jij nou ook een powervrouw worden? Of beter gezegd wil jij financieel onafhankelijk worden? Wat dacht je dan van affiliate marketing? De trend voor de toekomst. Verdien een fulltime online inkomen of misschien wel meer. Kijk maar naar Jacko Meijaard. 10k per maand met affiliate marketing. Bekijk deze cursus en leer er alles over.

Bron: wikipedia, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here