Puck Landewe: een powervrouw die je moet kennen!

puck landewe

Op Carriere Tijd zetten we graag powervrouwen in de spotlights. Vrouwen verdienen wat meer aandacht. Ditmaal Puck Landewe!

Puck Landewe is zo,n powervrouw die je moet kennen!

Ze is eigenaresse van de website Fire For Women: een platform dat ze heeft opgezet en waarmee ze vrouwen helpt financieel onafhankelijk te worden, door haar ervaring en kennis te delen rondom beleggen en investeren in vastgoed. Fire staat voor financial independent retire early. Een beweging die steeds groter lijkt te worden en steeds populairder.

Op Fire For Women kan je je aansluiten bij de movement, leer je alles over geld en beleggen en ga je actief aan de slag met jouw financiële onafhankelijkheid.

Fire for women is het platform waar vrouwen worden geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Door inspiratie, informatie en educatie krijgen vrouwen de juiste handvatten om een gezonde relatie met geld op te bouwen, inzicht te krijgen in hun financiën en de eerste stappen in de beleggingswereld te maken. Fire for women maakt samen met partners de vele informatie en kennis beschikbaar, dusdanig begrijpelijk, overzichtelijk en daarmee toegankelijk, om voor elke vrouw elke mogelijke barrière weg te nemen om serieus werk te maken van haar geld. Fire for women focust zich op inzicht, beleggen, meer verdienen en het laten groeien van vermogen.

Inmiddels heeft de website 2 eigenaren en heeft de website meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand. Een groot succes dus en dat in een korte tijd!

Verder is Puck Landewe ook nog eens belegger/investeerder en kan zij binnenkort met pensioen. “Geld opent deuren en geeft opties, er is nog nooit iemand gelukkiger geworden van armoede”, aldus Puck.

Wil jij dus alles leren over geld en beleggen? Neem dan een kijkje op deze website.

Wil jij nou ook online geld verdienen? Passief inkomen opbouwen? Wat dacht je van dan affiliate marketing? Benieuwd hoe je hier nou geld mee verdient? Bekijk deze cursus dan eens. Ga ervoor!

Bron: Fireforwomen, Bron: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here