Wie is Renee Lamboo? Van een schuld naar een ton op de bank.

wie is renee lamboo

Wie is Renée Lamboo?

Ondernemers. Vrouwelijke inspirerende ondernemers. Wij zijn er fan van. Inspirerende ondernemers die laten zien dat je succes kan hebben met een goed idee.  Wat als een hobby begon, werd al vrij snel een professionele bezigheid voor deze dame.

Renée Lamboo is journalist en blogger. Ooit had ze veertigduizend euro hypotheekschuld, maar ze slaagde er samen met haar man Kasper in dit bedrag binnen drie jaar af te lossen. Daarna spaarden ze ook nog eens een ton voor hun eigen koophuis.

Like what? Kan dat? Ja dat kan dus met behulp van je eigen onderneming.

In 2017 begon ze PorteRenee.nl. Een inspirerende financiële website met tips, tricks en meer. Ze werkte al 15 jaar als freelance journalist voor tijdschriften. Voor tijdschriften als de als Flair, LINDA en het FD schreef ze over geld. Ze had dus al de ervaring met het schrijven over geld, maar ook al heb je die niet, dan nog kan je een finance blog beginnen. Laat je niet weerhouden door het gebrek aan schrijfervaring. Die doe je vanzelf op.

Haar man kwam eigenlijk met het idee voor Porterenee.nl. Deze website runnen ze nu samen, met hulp van een aantal zzp’ers en het is een succes.

Ze schrijf over beleggen, sparen, hypotheken en meer. Hoe ze precies haar geld verdient met deze site is niet helemaal duidelijk. We zien geen advertenties?! dus waarschijnlijk door middel van affiliate marketing en gesponsorde posts en we zien een winkel. Wil jij alles leren over affiliate marketing en dit succesvol op jouw blog gebruiken? bekijk deze cursus dan eens. De meeste bezoekers komen direct naar de website of via social media. Via Google traffic valt er dus nog wat te halen. Zorgen dat je scoort in Google met de juiste zoekwoorden en schrijft voor Google bezoekers. Dit doen de meeste blogs.

En nu? 5 jaar later hebben ze meer dan een miljoen pageviews per maand. Ze wil met name inspireren. Als het haar lukt om vanuit schulden naar een volle spaarrekening te gaan, kun jij dat ook.

Finance bloggers en vloggers zijn erg populair, dat zie je dus maar.

Wil jij nou ook je eigen finance blog starten en anderen advies geven over geld? Bekijk dit dan eens.

Image: unplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here