Rihanna is miljardair. Like what? Lees hier meer.

rihanna is miljardair

Rihanna aka Fenty is a Billionaire aka miljardair. Rihanna is gewoon een miljardair. Like what? Wie had dat verwacht? Of misschien ook eigenlijk wel. Deze vrouw is zo succesvol en heeft miljoenen fans.

We love Rihanna. Van zangeres naar succesvolle ondernemer. Ze is namelijk niet zo rijk dankzij haar muziek, maar dankzij haar merk Fenty Beauty.

Rihanna heeft nu een vermogen van 1.7 miljard dollar (1.4 miljard euro), schat Forbes. Dat maakt haar de rijkste vrouwelijke muzikant en de op één na rijkste vrouwelijke entertainer. Op dat punt moet ze alleen Oprah Winfrey nog boven zich duiden.

Hoewel haar muziek- en entertainment carrière Rihanna haar flink veel geld opleverden, is dat niet waardoor het grote geld is binnengekomen. Het grootste gedeelte van haar vermogen (zo’n 1,2 miljard euro) komt van haar bedrijf Fenty Beauty, waar ze voor 50 procent eigenaar van is. De rest van haar vermogen komt dus van haar muziek- en entertainment carrière en haar tweede bedrijf, lingermiemerk Savage x Fenty. Ze heeft dus 2 succesvolle bedrijven.

Waarom leverde Fenty Beauty de zangeres en onderneemster zoveel geld op? Dat komt omdat het merk foundation verkoopt in 50 verschillende kleuren, inclusief donkerdere tinten voor vrouwen van kleur die normaal gesproken lastig zijn te vinden.Dit was een goede move van Rihanna.

Fun fact: Fenty Beauty is een 50-50 joint venture met Franse luxe-imperium Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), dat wordt gerund door Bernard Arnault.

Fenty Beauty is gewoon een goudmein en misschien wel beter dan het make-up merk van Kim Kardashian?

Bron: Manners, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here