Selma Omari al Milonair? Wat denken jullie?

is selma omari miljonair

Het vermogen van Selma Omari. Is deze populaire dame al miljonair?

Ook Selma Omari is een populaire influencer waar veel mensen benieuwd naar zijn. Ze is niet alleen influencer, ze is ook zangeres. Selma Omari is een talentvolle dame die regelmatig in het nieuws komt.

Sommige mensen zeggen dat ze alleen maar bekend is door Boef. Ze is namelijk de ex van rapper en ondernemer Boef. Maar goed ieder zijn mening. We hebben allemaal een opstapje nodig van iemand die je shine gunt.

Selma Omari doet het in ieder geval goed. Ze heeft een populair Youtube kanaal met meer dan 120k abbonees en een Instagram kanaal met 500k volgers. Selma is van Iraaks-Marokkaanse komaf en woont nog in haar ouderlijk huis. Selma volgde de hbo-studie International Business & Entrepreneurship alvorens ze haar carrière in de entertainmentindustrie begon. Ze is dus ook nog eens een slimme dame.

Selma begon haar carrière met het plaatsen van foto’s op haar Instagram profiel. Nadat ze steeds meer volgers vergaarde, begon Selma ook met het plaatsen van vlogs op haar YouTube kanaal. Ze verkreeg hierdoor nóg meer bekendheid, en werd langzaamaan een internationale bekendheid. Naast vlogs is Selma Omari vooral bekend door haar Instagram account. Selma is inmiddels ook een zangeres en heeft hits uitgebracht zoals “Cazador”, “Het spijt me niet” en “Allang”. Vlogger en zangeres.

Selma Omari had een relatie met rapper Boef (Sofiane Boussaadia) en de twee waren sinds 2019 verloofd. Helaas zijn de twee nooit het huwelijksbootje ingestapt en maakte het management van de twee begin 2020 bekend dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Op dit moment is Selma Omari vrijgezel, maar ze schijnt wel aan het daten te zijn. Wie de lucky guy is nog niet bekend. We keep you updated.

Het vermogen van Selma Omari?

Om heer eerlijk te zijn is er niet veel bekend over het totale vermogen van deze succesvolle dame. Ze verdient geld met Youtube en met Instagram. Ze krijgt duizenden euro’s voor een gesponsorde post. Maar hoeveel ze precies verdient per maand is niet duidelijk. Hier doet ze geen uitspraken over. We denken dat ze nog geen miljonair is, maar wel hard op weg is en een paar ton heeft.

Wie weet komt ze nog met een eigen online magazine/blog of kledinglijn. We keep an eye on Selma!

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand aan affiliate marketing? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here