Sheena James over haar carrière op Onlyfans.

sheena james onlyfans

Een carrière op OnlyFans. Of je die wil is een ander verhaal. Wij raden jongeren dit niet aan!

Er zijn andere manieren van geld verdienen en om rijk te worden, maar ieder zijn ding. Wil jij nou liever een studie volgen of ondernemen? Lees dit dan eens. Genoeg verhalen over succesvol Entrepreneurship.

Een jaar geleden startte Sheena met OnlyFans, nadat ze haar baan als naaktmodel door corona niet meer kon uitvoeren. Al gauw ging haar carrière als een speer. Inmiddels werkt ze zo’n zeventig uur per week aan haar kanaal op het platform. “Mensen denken dat het gaat om wat fotootjes plaatsen, maar het houdt veel meer in”, vertelt ze. “Ik ben continu bezig mezelf en mijn foto’s te promoten om zo nog meer fans te krijgen.”

Dat Sheena er een dagtaak aan heeft, wordt wel duidelijk wanneer ze vertelt over de grote hoeveelheid fans die ze heeft. Naast dat het Sheena’s passie is naaktfoto’s van zichzelf te maken, is het vooral het geld wat haar drijft om haar fanbase op OnlyFans groter te maken. “Ik verdien nu zo’n 10.000 dollar per maand”, laat ze weten en ze wil nog veel meer verdienen met haar foto’s.

Dat het verhogen van haar inkomen gepaard gaat met het feit dat steeds meer mensen haar naaktfoto’s kunnen bekijken, vindt Sheena geen probleem.

Wij zijn benieuwd naar jullie meningen over dit platform en zou jij eraan beginnen?

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: Linda, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here