Snel miljonair worden in 2022. Maar hoe dan?

snel miljonair worden 2022

Snel miljonair worden in 2022. Het is bijna 2022.

Hoe wordt je nou miljonair in deze moeilijke corona tijden?Leer je dat eigenlijk op school? Nee, vandaar ons jongerenmerk Carriere Tijd. Tips voor jouw carriere als ondernemer.

Is snel miljonair worden eigenlijk wel mogelijk? Tuurlijk is dat mogelijk. Met talent, doorzettingsvermogen en goede ideeën kan je een heel eind komen.

1 gouden tip: begin online. Online valt er veel geld te halen als je met goede ideeën komt. Met een webshop, met een goed product, met content websites etc.

Een digital tijdperk is aangebroken en wij als future media bedrijf richten ons hier op met merken als Life of an Artist en Carriere Tijd.

3 andere tips om snel miljonair te worden in 2022:

1.Meerdere inkomstenbronnen

Zorg dat je niet afhankelijk bent van alleen 1 inkomstenbron. Als deze wegvalt heb je een probleem. Ga dus niet alleen voor een baan. Veel selfmade miljonairs hebben meerdere inkomstenbronnen. Denk dan aan rapper Boef die niet alleen rapt, meer ook belegt en investeert. Wie geld heeft kan geld maken. Zo simpel is dat. Hij heeft zelfs een community voor miljonairs die ook graag miljonair willen worden: The Millionaires Club.

Het gaat hier bijvoorbeeld vaak om vastgoed dat wordt verhuurd, aandelen of mede-eigenaarschap van een bedrijf. Investeren en beleggen en ondernemen. Doe iets!

2.Spaar om te investeren

Je kan alles wel sparen, maar waarom zou je alles sparen. Door alleen te sparen wordt je zeker geen miljonair. De enige reden om geld te sparen is om het te investeren. Investeer het in vastgoed of in aandelen of begin bijvoorbeeld een eigen bedrijf met je spaargeld. Begin een blog of online magazine: lees hier meer over geld verdienen met bloggen. Een mooie manier van passief inkomen.

Investeren is niet zo ingewikkeld of intimiderend als we denken dat het is. Het klinkt misschien eng, maar je moet gewoon weten waar te beginnen.

3. Investeer in jezelf

Wordt met de dag slimmer door te investeren in jezelf. Luister naar relevante podcasts, lees de juiste blogs, zoek mensen op waar je iets van kan leren. Verbeter jezelf met de dag. Koop het boek van Ali B: de ALI-B methode en wordt een zelfhulpgoeroe. Persoonlijke ontwikkeling is helemaal trending.

Veel succesvolle en rijke mensen zijn boekenlezers (of Google searchers). Waar de oude generatie voor boeken gaat, zitten veel jongere mensen online. Ze lezen blogs, online magazines en volgen online cursussen.

Snel miljonair worden in 2022? Niet onmogelijk, maar ook zeker niet makkelijk.

Lees vooral onze andere artikelen en get inspired.

Bron:Google, Beeld:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here