Suzanne van Duijn van het blog Vrije Meid

0
suzanne van duijn

Suzanne van Duijn: nog een powervrouw die je moet kennen!

Suzanne van Duijn, serial entrepreneur, blogger en digital nomad . Ze is de oprichter en hoofdredacteur van VrijeMeid.nl en mede-eigenaar van PR-bureau Snappr. Van nobody naar de
go-to-person in je branche. Bij Snappr helpen ze je aan naamsbekendheid en expertstatus.

De rode draad in Suzanne haar carrière is content creëren en ondernemers helpen, maar ook reizen. Reizen wanneer je wil en werken waar je wil. “Dat is waar ik in 2015 intens naar verlangde”, aldus Suzanne.

Eind 2016 organiseerde ze haar eerste workshop over locatie-onafhankelijk ondernemen. In 2018 gaf ze haar eerste Instagram-cursus Reizend ondernemen. In 2019 kwam haar gelijknamige e-book uit. Ze schreef een boek “Work Hard, Travel Harder”, ze ging andere ondernemers 1 op 1 begeleiden en lanceerde een Digital Nomad E-Course. Een bezig bijtje dus!

Op haar site Vrije Meid deelt ze leuke persoonlijke reis verhalen, maar ook blog tips en een hele hoop andere inspiratie vind je hier terug. Een echte aanrader!

Wil jij nou ook graag geld verdienen met je eigen website? Door middel van de toekomsttrend affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens en ga ervoor, succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here