Suzanne van Duijn van het blog Vrije Meid

suzanne van duijn

Suzanne van Duijn van het blog Vrije Meid: nog een powervrouw die je moet kennen!

Suzanne van Duijn, serial entrepreneur, blogger en digital nomad . Ze is de oprichter en hoofdredacteur van VrijeMeid.nl en mede-eigenaar van PR-bureau Snappr. Van nobody naar de
go-to-person in je branche. Bij Snappr helpen ze je aan naamsbekendheid en expertstatus.

De rode draad in mijn carrière is content creëren en mensen helpen naar meer vrijheid. Immiddels doe ik dat o.a. met mijn online cursussen en coachingtrajecten.

Reizen wanneer ik wilde, werken waar ik wilde. Meer VRIJHEID! Dat is waar ik in 2015 intens naar verlangde. Ik voelde mij gevangen in mijn baan, en wilde ‘meer reizen in mijn dagelijks leven’. I wanted to create a life I don’t need a vacation from!

Het leek een droom, maar ik vond een manier om van mijn droom realiteit te maken, aldus Suzanne. and we like it!

Ze woont samen met mijn vriend in Utrecht en ze doet in haar vrije tijd als ze niet op reis is – aan bootcamp, boksen, Rocycle, yoga en lezen. Een allrounder dus. .

Suzanne noemt zichzelf eigenwijs, enthousiast en tothe-point. Niet bang om haar mening te geven en heeft een gruwelijke hekel aan inefficiëntie. Get shit done!

Eind 2016 organiseerde ze haar eerste workshop over locatie-onafhankelijk ondernemen. In 2018 gaf ze haar eerste Instagram-cursus Reizend ondernemen. In 2019 kwam haar gelijknamige e-book uit. Ze schreef een boek “Work Hard, Travel Harder”, ze ging andere ondernemers 1 op 1 begeleiden en lanceerde een Digital Nomad E-Course. Een bezig bijtje dus en ze heeft dus meerdere inkomstenbronnen.

Op haar site Vrije Meid deelt ze leuke persoonlijke reis verhalen, maar ook blog tips en een hele hoop andere inspiratie vind je hier terug. Een echte aanrader!

Wil jij nou ook graag geld verdienen met je eigen website? Door middel van de toekomsttrend affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens van Jacko Meijaard en ga ervoor, succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here