Vermogen Anna Nooshin in 2022. Benieuwd?Hoe rijk is deze influencer en onderneemster?

vermogen anna nooshin

Het vermogen van Anna Nooshin in 2022. Daar zijn veel mensen benieuwd naar. Het is een populaire onderneemster en influencer.

Anna Nooshin begon inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden met haar lifestyle/mode magazine: NSMBL.nl. Een populair online magazine voor girls en vrouwen.

Anna studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap en startte op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL.nl. Na haar studie begon Anna Nooshin steeds vaker momenten uit haar leven te delen op haar Youtube kanaal en op haar Instagram account. Hiermee verkreeg Anna landelijke bekendheid. Ze maakte vlogs en bracht meerdere projecten uit op haar kanaal.

Haar magazine werd een groot succes en ook zij werd een bekende influencer op de gram en op Youtube. Ze heeft 1 miljoen volgers op Instagram en op haar Youtube kanaal heeft ze 265k abbonnees. Ze heeft boeken geschreven, ze was jurylid bij Hollands Next Top Model en ze was lifestyle deskundige bij RTL boulevard. Ze heeft dus ook een televisie carrière. Een bezig bijtje die Anna dus.

Wist je ook dat ze haar eigen beautylijn heeft genaamd Noosh? Lees hier meer daarover. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen Instagram museum. Al vragen we ons af hoe het de Instagram toekomst eruitziet en of deze het gaat overleven.

Maar waar iedereen benieuwd naar is: wat is het vermogen van Anna Nooshin?

Anna Nooshin heeft ooit gezegd miljonair te willen worden, maar de grote vraag: is ze dat dan ook al? Wij denken van wel, maar dat ze daar gewoon niks over zegt tegen de media. Ze gaat al 10 jaar mee inmiddels. Heeft veel succes en heeft haar eigen beautylijn EN museum: The Upside Down Museum, zoals hierboven al vernoemd. Daarnaast verdient ze veel geld met haar social media kanalen.

Vermogen Anna Nooshin in 2022? Wij denken meer dan een miljonair, maar dit weten we niet zeker.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er voor jullie, de jonge creatieve ondernemers!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand op het web? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Stay tuned!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here