Vermogen Anna Nooshin. Benieuwd?

0
vermogen anna nooshin

Het vermogen van Anna Nooshin. Daar zijn veel mensen benieuwd naar.

Anna Nooshin begon inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden met haar lifestyle/mode magazine: NSMBL.nl. Een populair online magazine voor girls en vrouwen.

Anna studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap en startte op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL.nl. Na haar studie begon Anna Nooshin steeds vaker momenten uit haar leven te delen op haar Youtube kanaal en op haar Instagram account. Hiermee verkreeg Anna landelijke bekendheid. Ze maakte vlogs en bracht meerdere projecten uit op haar kanaal.

Haar magazine werd een groot succes en ook zij werd een bekende influencer op de gram en op Youtube. Ze heeft 1 miljoen volgers op Instagram en op haar Youtube kanaal heeft ze 265k abbonnees. Ze heeft boeken geschreven, ze was jurylid bij Hollands Next Top Model en ze was lifestyle deskundige bij RTL boulevard. Ze heeft dus ook een televisie carrière. Een bezig bijtje die Anna dus.

Wist je ook dat ze haar eigen beautylijn heeft genaamd Noosh? Lees hier meer daarover.

Maar waar iedereen benieuwd naar is: wat is het vermogen van Anna Nooshin?

Anna Nooshin heeft ooit gezegd miljonair te willen worden, maar de grote vraag: is ze dat dan ook al? Wij denken van wel, maar dat ze daar gewoon niks over zegt tegen de media. Ze gaat al 10 jaar mee inmiddels. Heeft veel succes en heeft haar eigen beautylijn EN museum: The Upside Down Museum.

Wij denken dus dat ze miljonair is, maar weten dit dus niet zeker.

Stay tuned!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here