Vermogen creatief mannetje Giel de Winter. Benieuwd?

0
vermogen giel de winter

Niet alleen powervrouwen komen voorbij op deze website.

Ook creatieve powermannen, waaronder ditmaal: Giel de Winter

Wie is Giel de Winter? (voor als je hem nog niet kent). Giel de Winter is een Nederlandse online persoonlijkheid (influencer), dj, presentator en creatief directeur bij Talpa Social. Hij kreeg vooral naamsbekendheid nadat hij het populare YouTube-kanaal StukTV startte, waarmee hij vele awards heeft gewonnen.

StukTV is inmiddels overgenomen door Talpa en creatief mannetje de Winter is Creative Director binnen Talpa op de afdeling social.

Maar dan: wat is het vermogen van deze creatieve man?

Hij heeft natuurlijk zijn Youtube-kanaal StukTV verkocht. Voor deze deal heeft hij veel geld gekregen, maar hij is geen miljonair hierdoor geworden.

Wij denken dat hij enkele tonnen voor StukTV heeft gekregen en inmiddels een goed salaris verdient bij Talpa. Hoeveel precies is niet bekend.

Is Giel de Winter een miljonair? We don’t know! Wij zijn erg benieuwd, maar hij doet hier helaas geen uitspraken over. Wij houden je op de hoogte!

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: Life of an Artist, Beeld:Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here