Het vermogen van Frans Bauer. Benieuwd? Lees het hier.

vermogen frans bauer

Voor de Nederlandstallige fans.Je hoeft niet persee internationaal gaan om groot te worden en to make millions.

Je kent deze man vast wel. Van hits als “Heb je Even voor Mij” en “Als sterren aan de hemel Staan”. Hij doet het in Nederland zeker goed met zijn muziek.

Frans brak in 1994 door met zijn hit “Als sterren aan de hemel staan”. Frans Bauer wordt in 1973 geboren in Roosendaal. Als hij negen jaar is, brengt hij zelf zijn eerste single uit. Tot zijn vijftiende brengt Frans elk jaar een single uit op eigen kracht, waar hij persoonlijk mee langs de deuren gaat. En zo begon zijn volkszangers-imperium. Hij verkreeg landelijke bekendheid door zijn optreden in het populaire datingprogramma All You Need Is Love en de rest is geschiedenis.

Maar hij verdient ook geld met televisieprogramma’s waaronder Vive La Frans, Bauer’s Zigeunernacht en misschien meest bekend: Bananasplit.

Hij nam ook nog deel aan: De beste zangers van Nederland en sinds 2020 is hij samen met zijn familie te zien in: De Bauers. Oftewel deze man is veel meer dan alleen een volkszanger.

Maar dan, wat is het vermogen van Frans Bauer?

Al deze programma’s en hits leveren hem uiteraard het een en ander op. Quote schatte het vermogen van de volkszanger rond de € 31 miljoen in 2012, maar dat is alweer zo’n 10 jaar geleden. Inmiddels zal zijn vermogen wel meer dan 40 miljoen zijn, maar dit weten we uiteraard niet zeker. Hij kan uiteraard ook schulden hebben en vergeet corona niet.

Previous articleMiljonair worden in 2023? Dankzij deze tips gaat het je lukken.
Next articleAls ondernemer vaak onderweg? Wat dacht je dan van een GSP tracker?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here