Vermogen Fred van Leer. Benieuwd?

vermogen fred van leer

Fred van Leer moet je kennen. Fred van Leer is een Nederlandse stylist en presentator.

Hij verzorgde de styling voor televisieprogramma’s, bands, tijdschriften en shows. Denk dan aan de programma’s: Dames in de Dop, RTL Boulevard en X-factor.

Vanaf 2009 werkt hij mee aan televisieprogramma’s. Dan moet je denken aan Holland Next Topmodel. Bij dit programma was hij coach.

In 2012 kwam Van Leer met een eigen dagelijkse programma bij RTL 5, Shopping queens. Hierin gingen kandidaten met elkaar de strijd aan om de bestgeklede van de week te zijn. Van Leer besliste welke kandidaat had gewonnen en gaf commentaar op de aankopen.

Sinds september 2020 is Van Leer te zien als presentator van het Videoland programma: Drag Race Holland ook is hij dat jaar te zien als panellid in: I can See your Voice. Hij was ook te zien in het programma van Chantal Janzen: Chantals Beauty Camper.

Hij heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en is dus ook nog eens een influencer. Fred is gewoon leuk en lachen! Een leuke persoonlijkheid.

Maar wat is zijn totale vermogen?

Daar zijn veel mensen benieuwd naar. Volgens bronnen heeft hij ongeveer 3 miljoen in zijn bezit: not bad! Maar dit weten we dus niet zeker. Hij doet hier geen uitspraken over.

Bron: Wikipedia & Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here