Vermogen Giel de Winter in 2022. Benieuwd?

vermogen giel de winter

Wat is het vermogen van Giel de Winter in 2022?

Niet alleen powervrouwen komen voorbij op deze website.

Ook creatieve powermannen, waaronder ditmaal: Giel de Winter

Wie is Giel de Winter? (voor als je hem nog niet kent). Giel de Winter is een Nederlandse online persoonlijkheid (influencer), dj, presentator en creatief directeur bij Talpa Social. Hij kreeg vooral naamsbekendheid nadat hij het populare YouTube-kanaal StukTV startte, waarmee hij vele awards heeft gewonnen.

StukTV is inmiddels overgenomen door Talpa en creatief mannetje de Winter is Creative Director binnen Talpa op de afdeling social.

Maar dan: wat is het vermogen van Giel de Winter in 2022?

Hij heeft natuurlijk zijn Youtube-kanaal StukTV verkocht. Voor deze deal heeft hij veel geld gekregen, maar hij is geen miljonair hierdoor geworden.

Wij denken dat hij enkele tonnen voor StukTV heeft gekregen en inmiddels een goed salaris verdient bij Talpa. Hoeveel precies is niet bekend.

Is Giel de Winter een miljonair? We don’t know! Wij zijn erg benieuwd, maar hij doet hier helaas geen uitspraken over. Wij houden je op de hoogte!

Ben jij een creatieve online ondernemen op zoek naar mogelijkheden?

Wat dacht je van affiliate marketing?

Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Life of an Artist, Beeld:Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here