Het vermogen van Glennis Grace. Benieuwd?

vermogen glennis grace

Het vermogen van Glennis Grace. Daar zijn veel mensen benieuwd naar. Ze komt nu veel in het nieuws.

Het gaat niet goed met Glennis Grace momenteel.Lees hier meer over de zaak die momenteel gaande is. Dit zal haar carrière geen goed doen. Nogmaals, is fame eigenlijk wel zo leuk? Volgens ons niet. Er wordt veel op je gelet en mensen worden helemaal zwart gemaakt. Is dit nodig?

Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen van ons land. Ze wordt ook wel de Nederlandse Whitney Houston genoemd.  Een optreden van een halfuur kost namelijk €8.500, aldus diverse media.

En ze kan nu weer optreden, net zoals alle andere artiesten, maar willen de mensen haar nog wel zien optreden? Wat betekent deze mishandelingszaak voor haar carrière?

Maar er is ook iets aan de hand. Bekende Buren (een andere media site) bekeek de cijfers van haar bedrijf G Note B.V. dat in 2013 werd opgericht met als activiteit ‘ beoefening van podium artiest’ en zag een behoorlijke daling van het eigen vermogen.

Deze bedroeg in 2019 nog bijna 600.000 euro en is in 2020 ingestort naar een bedrag van krap 113.000 euro ofwel een klap van bijna een half miljoen euro.

Die klap wordt niet opgevangen door haar andere bedrijf Glennis Grace Holding B.V. want daar steeg het eigen vermogen maar slechts 35.000 euro.

Kon Glennis zich in 2019 nog miljonair noemen, dat gaat nu dus niet meer aldus Bekende Buren.

Wat is het vermogen van Glennis Grace in 2022?

Geen miljonair meer dus als we de berichten van Bekende Buren mogen geloven en die hebben goed onderzoek gedaan. Ze was wel een miljonair. Volgens andere media wordt haar vermogen op 3 miljoen euro geschat, maar dat was een aantal jaren geleden dus.

We houden deze dame in de gaten en houden je op de hoogte.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er voor jullie! De creatieve jonge online ondernemers.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

En reageer alleen als je wat leuks te zeggen hebt. Wij zijn er voor positiviteit en andere mensen helpen!

Bron: bekende buren. Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here