Vermogen van Jia Ruan? Benieuwd? Lees dan gauw verder.

het vermogen van JIa Ruan

Het vermogen van Jia Ruan. Wat verdient deze man?

Jia Ruan, wie is hij?

Velen kennen zijn gezicht van een Facebook, Youtube of Instagram advertentie. Hij komt daar vaak voorbij. Sommige zullen dit vervelend vinden.

Jia Ruan leerde zichzelf e-commerce (online verkoop) en alles rondom een mindset die succes beoogt. Hij wilde niet hard, maar slim werken en was bereid daar alles voor te doen. Hij begon met niets en heeft zichzelf naar de top gewerkt. Jia Ruan woont in Valencia en is in de winter in Bali. Hij reist dus veel en is een succesvolle internet ondernemer.

Jia Ruan is een van de oprichters van Unstoppable. Unstoppable is een e-learning bedrijf die zich focust op online geld verdienen. Jia Ruan wordt gezien als de top autoriteit op gebied van mindset en online geld verdienen in Nederland.

Maar dan, wat is zijn vermogen in 2021?

Het vermogen van Jia Ruan is niet terug te vinden op het internet. Waarschijnlijk is hij nog geen miljonair. Met e-commerce verdient zijn bedrijf zo’n vijftig duizend euro per maand. Het vermogen van Jia Ruan wordt momenteel ongeveer geschat op 700.000 euro, maar dit weten wij uiteraard niet zeker. Hij is (denken wij) nog geen miljonair, maar het duurt niet lang meer voordat hij dat wel wordt. Hij is in ieder geval hard aan het timmeren naar de top.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn en kunnen reizen zoals Jia Ruan? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time! Succes ermee! Je kan het!

Bron: demodernenomaden.nl & Tradingcoach, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here