Vermogen Jitse Groen. Benieuwd? Lees het hier.

vermogen jitse groen

Vermogen Jitse Groen?

Misschien heb je wel eens van hem gehoord. Je hebt vast wel eens iets besteld via thuisbezorgd.nl. Jitse Groen is de founder en CEO van Just Eats Takaaway en dat is het moederbedrijf van thuisbezorgd. De bezorgkoning!

HIj was nog een student toen het avontuur begon. Hij probeerde online Chinees eten te bestellen, maar dit lukte niet. Hij zag een gat in de markt en schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en de rest is geschiedenis.

In 1999 was thuisbezorgd.nl een feit. Dat is inmiddels 23 jaar geleden. Het begin was nog zwaar omdat internet nog niet zo veel werd gebruikt. Jitse heeft er lang over gedaan om het groot te maken, maar nadat het internet ook meer geaccepteerd werd en betere verbindingen kreeg, werd Thuisbezorgd ook groter. In het jaar 2000 zette hij takeaway.com op zodat hij internationaal kon gaan. De bedrijfsnaam is nu ook Takeaway voor internationale investeerders. Zijn studie heeft hij nooit afgemaakt. Nog wat tips van Jitse Groen himself: succesvol ondernemen is vooral een lange rij van goede beslissingen. Natuurlijk zal er een keer een slechte beslissing tussen zitten, maar die ben ik een tijdje later allang vergeten, aldus Groen.

Het vermogen van Jitse Groen?

Dit is een selfmade ondernemer. Uiteraard wel met wat hulp van investeerders.Takeaway.com, in Nederland bekend als Thuisbezorgd, is inmiddels meer dan 3 miljard euro waard. Volgens Quote heeft hij een vermogen van 1,4 miljard euro.

Over zijn priveleven is niet zoveel bekend. Hij heeft een villa aan de boulevard van Noordwijk. De villa telt ruim duizend vierkante meter en herbergt onder meer een binnenzwembad, een sauna, een thuisbioscoop, diverse badkamers en negen slaapkamers. Like what? Goals!

Dus studenten met goede ideas, waar wacht je op? Begin online!

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here