Het vermogen van Joshua Kaats. Benieuwd?

vermogen joshua kaats

Het vermogen van Joshua Kaats. Al van deze bekende ondernemer gehoord of nog niet? Nou bij deze!

Joshua Kaats is een jonge internet ondernemer (25-jaar). Tijdens zijn studie commerciële economie kwam hij erachter dat hij die kant (naar het bedrijfsleven toe, een 9 tot 5 baan) niet zo zag zitten. Er zijn tegenwoordig veel mensen op zoek naar vrijheid en naar het willen starten van een eigen onderneming. Wil jij nou ook voor jezelf beginnen, maar heb jij niet kapitalen om te investeren? Hoeft ook niet. Bekijk de stappen in onze shop en start vandaag nog met jouw blog of online webshop. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Heb jij een briljant idee? Ga ervoor! Via onder andere LinkedIn kan je een businesspartner zoeken, maar je kan het ook alleen doen.

4 jaar geleden besloot Joshua naar Thailand te gaan en zich daar te omringen met gelijke mensen (digital nomads). Op die manier kwam hij daar in aanraking met dropshipping, wat in Amerika bijvoorbeeld al erg groot was, maar in Nederland nog nauwelijks werd toegepast. Bij dropshipping verkoop je de producten rechtstreeks vanaf de leverancier. Je hoeft dus geen eigen voorraad te hebben. Meer lezen over dropshipping? Bekijk dit artikel dan eens. Het is de trend van nu!

Hij begon met webshops gericht op fitness artikelen (leggings en tanktops), om zo direct in de eerste maand al duizenden euro’s om te zetten (dat lijkt mij sterk). Dingen hebben altijd tijd nodig en zeker een onderneming. Meestal heeft een nieuwe business een paar jaar nodig om goed van de grond te komen. Momenteel heeft hij meerdere webshops die goed lopen (niet helemaal duidelijk welke precies, uiteraard houdt hij dit ook geheim) en daarnaast heeft hij zijn eigen cursus ontwikkeld. De Dropship Academy. In deZE academy wil Joshua de kennis delen, die hij in de loop der tijd heeft opgedaan.

Wat leer je eigenlijk in deze cursus?

 • Hoe je overal ter wereld Online geld kunt verdienen.
 • Hoe je een webshop kunt runnen zonder voorraad aan te houden.
 • Hoe je de leveranciers vindt voor de producten die je wilt verkopen.
 • Hoe je een winstgevende niche kan vinden.
 • Welke producten je het best kunt verkopen op je webshop.
 • Hoe je jouw winstgevende business kan automatiseren, zodat je dagelijks maar 1 uur hoeft te werken.
 • Hoe je een webshop opzet zonder technische kennis of ervaring en zonder dat je een dure webdeveloper moet inhuren.
 • Het gebruik van chatbots.
 • Hoe je een goede relatie met je leverancier opbouwt.
 • Het inzetten van affiliate marketing, zodat anderen jouw webshop promoten.
 • Hoe jou webshop hoog scoort in Google.
 • En hoe je Facebook kan inzetten om je omzet te verhogen.

Veel dus! Wij hebbe hem nog niet gekocht, maar wie weet komt er ook een dropshipping business aan. Voor nu focussen we ons op content websites.

Wat is het vermogen van deze jonge man aka Joshua Kaats?

Het vermogen van Joshua is niet zomaar in te zien uiteraard, maar er worden wel schattingen gedaan op het internet. Hij is sowieso miljonair. Volgens het internet zou zijn vermogen inmiddels rond de 4 miljoen liggen. Je kan hem volgen op de gram. Hij leeft in ieder geval het goede leven, maar zal het misschien door corona ook moeilijker hebben. Zoals de meeste mensen.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here