Het vermogen van Kendall Jenner in 2023.

vermogen edson da graca

Kendall Jenner. Rijk, mooi, maar boring en oppervlakkig, aldus de redactie.

Kendall Jenner is een Amerikaans model en televisiepersoonlijkheid. Ze werd geboren op 3 november 1995 en is de dochter van Kris Jenner en Caitlyn Jenner (voorheen bekend als Bruce Jenner). Kendall is vooral bekend geworden als lid van de Kardashian-Jenner-familie, die wereldwijde bekendheid heeft vergaard door hun betrokkenheid bij de reality-tv-show “Keeping Up with the Kardashians”.

Als model heeft Kendall Jenner een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien samengewerkt met verschillende toonaangevende modehuizen, ontwerpers en merken. Ze heeft de landingsbaan gelopen voor gerenommeerde merken zoals Chanel, Marc Jacobs, Versace, Givenchy en vele anderen. Haar modellensuccessen hebben haar geholpen om een van de meest gewilde en best betaalde modellen in de industrie te worden.

Naast haar werk als model heeft Kendall ook verschillende zakelijke ondernemingen ontplooid. Ze heeft samengewerkt met verschillende merken en heeft haar eigen productlijnen gelanceerd, waaronder een samenwerking met Kylie Jenner voor het merk Kendall + Kylie. Ze heeft ook succesvolle samenwerkingen gehad met onder andere Adidas, Estée Lauder en Calvin Klein.

Ze heeft ook haar eigen tequilla merk. Ze lanceerde in 2021 haar 818 tequila.Of het een succes is is niet helemaal bekend. Echt origineel is het niet en het is ook aangeklaagd wegens copying another brand.

Het vermogen van Kendall Jenner in 2023.

Deze dame is rijk, maar niet zo rijk als haar zussen. Kendall Jenner heeft geprofiteerd van haar grote sociale media-aanhang, waar ze miljoenen volgers heeft op platforms zoals Instagram en verdient dus ook goed met influencen op de gram. Het heeft haar ook geholpen bij het opbouwen van merkpartnerschappen en het vergroten van haar zichtbaarheid in de mode-industrie.Met haar modellenwerk en eigen bedrijf heeft ze inmiddels een vermogen 40 miljoen bij elkaar gekregen. Sommige websites schrijven zelfs over 60 miljoen, maar dat lijkt me niet. Not bad at all for a superficial girl.

Previous articleWie is Kylie Jenner en wat doet ze eigenlijk voor werk?
Next articleWat is een goed salaris in Nederland?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here