Vermogen Kendall Jenner in 2021. Benieuwd?

0
vermogen kendall jenner 2021

Het vermogen van model en influencer Kendall Jenner. Benieuwd?

Deze dame ken je natuurlijk van de Kardashians familie en van haar bekende zus Kylie Jenner, maar Kendall Jenner doet het zelf ook erg goed en is ook een groot succes op social media. Ze heeft miljoenen volgers, welgeteld 178 miljoen: like what? Wil jij nou ook succesvol worden en meer volgers? Bekijk dit artikel dan eens.

Kendall is het best betaalde model in de industrie. Jep, dat betekent dat ze meer dan Gigi Hadid of Gisele Bündchen verdient. Tuurlijk is modellenwerk niet de enige inkomstenbron van deze dame.

Ze verdient ook geld met promotiedeals, tv-shows en ga maar door. Even een shoutout naar Kriss Jenner, die dit allemaal in gang heeft gezet. Je weet wat ze zeggen: de duivel werkt hard, maar Kris Jenner werkt harder.

Inmiddels heeft Kendall Jenner ook haar eigen tequilla merk: 818. Ze toonde foto’s op Instagram van de ontwikkeling van het product, waar ze de afgelopen vier jaar in het geheim mee bezig is geweest. Zo ging ze zelf naar de distilleerderij en was ze het recept continu aan het bijschaven. Ze is dus nu ook een echte JENNER: een businesswoman met haar eigen bedrijf! You go girl!

“Al bijna 4 jaar ben ik bezig om de best smakende tequila te maken. Na tientallen blinde smaaktesten, uitstapjes naar onze distilleerderij, anoniem deelnemen aan wereldproefwedstrijden en WINNEN, denk ik dat we het 3,5 jaar hebben gedaan!” schrijft ze op Instagram. 

Het vermogen van Kendall Jenner? Inmiddels meer dan 50 miljoen. Zeker met haar bedrijf erbij. Wij schatten haar vermogen in 2021 op 50 miljoen.

We keep you updated!

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen? De volgende Jacko Meijaard zijn? Of in iedergeval een fulltime inkomen online verdienen door middel van affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens. Het leert je alles wat je moet weten voor een fulltime online inkomen. Wat wil je nog meer?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here