Vermogen Kendall Jenner in 2022. Benieuwd?

vermogen kendall jenner 2021

Het vermogen Kendall Jenner in 2022. Benieuwd?

Deze dame ken je natuurlijk van de Kardashians familie en van haar bekende zus Kylie Jenner, maar Kendall Jenner doet het zelf ook erg goed en is ook een groot succes op social media. Ze heeft miljoenen volgers, welgeteld 178 miljoen: like what? Wil jij nou ook succesvol worden en meer volgers? Bekijk dit artikel dan eens.

Kendall is het best betaalde model in de industrie. Jep, dat betekent dat ze meer dan Gigi Hadid of Gisele Bündchen verdient. Tuurlijk is modellenwerk niet de enige inkomstenbron van deze dame.

Ze verdient ook geld met promotiedeals, tv-shows en ga maar door. Even een shoutout naar Kriss Jenner, die dit allemaal in gang heeft gezet. Je weet wat ze zeggen: de duivel werkt hard, maar Kris Jenner werkt harder.

Inmiddels heeft Kendall Jenner ook haar eigen tequilla merk: 818. Ze toonde foto’s op Instagram van de ontwikkeling van het product, waar ze de afgelopen vier jaar in het geheim mee bezig is geweest. Zo ging ze zelf naar de distilleerderij en was ze het recept continu aan het bijschaven. Ze is dus nu ook een echte JENNER: een businesswoman met haar eigen bedrijf! You go girl!

“Al bijna 4 jaar ben ik bezig om de best smakende tequila te maken. Na tientallen blinde smaaktesten, uitstapjes naar onze distilleerderij, anoniem deelnemen aan wereldproefwedstrijden en WINNEN, denk ik dat we het 3,5 jaar hebben gedaan!” schrijft ze op Instagram. 

Het vermogen van Kendall Jenner? Inmiddels meer dan 50 miljoen. Zeker met haar bedrijf erbij. Wij schatten haar vermogen in 2021 op 50 miljoen.

We keep you updated!

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand op het web? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here