Het vermogen van Kylie Jenner. Benieuwd?

vermogen kylie jenner

Het vermogen van Kylie Jenner. Wat verdient deze dame nou eigenlijk en wat is haar totale vermogen? Lees gauw verder.

Kylie Jenner ken je uiteraard wel. Zo niet, dan heb je echt onder een steen gelegen. Kylie jenner is een “selfmade” miljardair. Selfmade zou ik het niet noemen, want ze komt uit een rijke familie. Selfmade is echt wat anders. Selfmade is jezelf naar top werken zonder hulp van rijke mensen om je heen. Haar moeder is natuurlijk een business vrouw en Kylie bevindt zich in de juiste (rijke) kringen.

Maar hoe dan ook: het vermogen van Kylie Jenner?

Meer dan een miljard inmiddels aldus het blad Forbes. Het meeste geld verdient ze met haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics. Hoewel de Amerikaanse ook bijverdient met de realityserie Keeping Up with the Kardashians en natuurlijk met Instagram sponsorships, heeft ze haar status dus vooral te danken aan haar cosmeticabedrijf.

Kylie richtte dat bedrijf in 2014 op en bleef de jaren erna maar groeien. Het beautymerk is een groot succes geworden mede dankzij haar succesvolle Instagram.

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites (Lifeofanartist.nl en deze website) en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: Forbes, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here