Vermogen Lewis Hamilton in 2022.

vermogen lewis hamilton

Wat is het vermogen van Lewis Hamilton in 2022? Het is bijna zover. You ready for a good new creative year?

Met tientallen Grand Prix overwinningen in de Formule 1 op zak is Lewis Hamilton een van de succesvolste coureurs ooit. Dat niet alleen. Het is ook nog eens een knappe man, aldus Carriere Tid. Ondanks dat hij heeft verloren van de wereldkampioen Max Verstappen, hoeft hij om zijn vermogen niet te treuren. UIteraard had hij ook graag wereldkampioen willen worden, maar het is toch echt Max Verstappen geworden. Wat een spannende race.

Het vermogen van Lewis Hamilton in 2022:

Het zijn bizarre cijfers om naar te kijken, maar F1 coureur Lewis Hamilton heeft volgens de Britse krant Sunday Times een vermogen van 224 miljoen pond in 2022. Omgerekend naar onze munt is dat 253 miljoen euro.

Like what? Wat een geld. Maar goed hij verdient dit niet alleen met zijn sportcarrière. Wat dacht je van sponsordeals? De zesvoudig wereldkampioen is namelijk onder andere verbonden aan het grote kledingmerk Tommy Hilfiger, waarbij hij zijn zelf ontworpen kledinglijn heeft en waarvoor hij ook regelmatig op de catwalk verschijnt. Daarnaast is hij aan nog veel meer merken verbonden. Hij verdient dus niet alleen geld met zijn sportcarrière.

Maar what happend na de wedstrijd?

Lewis Hamilton is inmiddels tien dagen van de radar verdwenen op social media. Ook de traditionele media heeft niks vernomen van de zevenvoudig wereldkampioen sinds zijn hartverscheurende verlies in Abu Dhabi. Wat is er aan de hand en wat staat er mogelijk te gebeuren?

Hamilton liep tijdens de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi tegen de grootste teleurstelling uit zijn carrière aan. Het hele verhaal is inmiddels natuurlijk wel bekend.

Het zorgt uiteraard alleen maar voor meer speculatie en voeding van geruchten over zijn toekomst. Gaat Hamilton volgend jaar opnieuw op jacht naar zijn achtste wereldtitel, of vindt hij het na de enorme domper van afgelopen race welletjes geweest en wil hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen?

Wij houden je op de hoogte.

Bron: gpfans & gewoonvoorhem, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here