Vermogen Monica Geuze in 2022. Benieuwd naar dit allround talent?

vermogen monica geuze

Het vermogen van Monica Geuze in 2022. Wat verdient dit allround talent nou eigenlijk?

Wat kan Monica Geuze eigenlijk niet?

Ze is vlogger, schrijfster, presentatrice, heeft een sieradenlijn, is influencer en noem maar op. Monica Geuze is een van de bekendste influencers van ons lans. Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500k volgers op Youtube timmert ze hard naar de top. Haar grootste inkomstenbron komt natuurlijk van Youtube. Hier verdient ze behoorlijk veel aan reclame-inkomsten. Naar schatting krijgt Monica ongeveer €10.000 per maand hiervoor. 

Als influencer kun je veel verdienen door samenwerkingen aan te met verschillende merken. Ze werkte onder andere samen met het merk NA-KD en Dior. Monica kan duizenden euro’s krijgen voor een samenwerking. Ze heeft natuurlijk ook haar eigen producten. Ze heeft 2 boeken uitgebracht: “My Way” en “Unreleased”. Daarnaast heeft ze een eigen sieradenlijn genaamd MEAUXMEAUX. Kassa dus!

Het vermogen van Monica Geuze in 2022?

Nou volgens mij is deze dame inmiddels wel miljonair en heeft ze ongeveer 2 a 3 miljoen. Het inkomen van de vlogster ligt rond de 50.000 euro per maand. Dit inkomen verdiend ze met haar vlogs, marketingdeals en met haar eigen producten. Lekker bezig Monica! Op naar de 10 miljoen.

Wij houden je op de hoogte van Monica Geuze.

en jij dan: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er ook voor jou!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Life of an Artist, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here