Vermogen Monica Geuze. Benieuwd naar dit allround talent.

0
vermogen monica geuze

Het vermogen van Monica Geuze. Wat verdient dit allround talent nou eigenlijk?

Wat kan Monica Geuze eigenlijk niet?

Ze is vlogger, schrijfster, presentatrice, heeft een sieradenlijn, is influencer en noem maar op. Monica Geuze is een van de bekendste influencers van ons lans. Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500k volgers op Youtube timmert ze hard naar de top. Haar grootste inkomstenbron komt natuurlijk van Youtube. Hier verdient ze behoorlijk veel aan reclame-inkomsten. Naar schatting krijgt Monica ongeveer €10.000 per maand hiervoor. 

Als influencer kun je veel verdienen door samenwerkingen aan te met verschillende merken. Ze werkte onder andere samen met het merk NA-KD en Dior. Monica kan duizenden euro’s krijgen voor een samenwerking. Ze heeft natuurlijk ook haar eigen producten. Ze heeft 2 boeken uitgebracht: “My Way” en “Unreleased”. Daarnaast heeft ze een eigen sieradenlijn genaamd MEAUXMEAUX. Kassa dus!

Het vermogen van Monica Geuze?

Nou volgens mij is deze dame inmiddels wel miljonair en heeft ze ongeveer 2 miljoen. Het inkomen van de vlogster ligt rond de 50.000 euro per maand. Dit inkomen verdiend ze met haar vlogs, marketingdeals en met haar eigen producten. Lekker bezig Monica! Op naar de 10 miljoen.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Life of an Artist, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here