Vermogen Sigrid Kaag in 2024. Hoe rijk is deze dame?

vote voor sigrid kaag

Op Carriere Tijd willen we jouw helpen met het vinden van het juiste beroep, de juiste studie, maar we helpen ook met ondernemen en tot slot willen we jullie ook informeren over de carrière van anderen en hun vermogen.

Wat kan je nou verdienen als politicus?

Misschien wil jij dit wel graag worden en kijk je op naar Sigrid Kaag.

Sigrid Kaag heeft een behoorlijke carriere gehad met vele afgeronde (Universitaire) studies maar ze is nog lang niet uitgewerkt. Ze is vice-premier, minister van Financiën en partijleider van D66. Oftewel deze vrouw is behoorlijk ambitieus en slim volgens mij.

Eerder was zij ondersecretaris-generaal bij de Verenigde Naties (VN). In 2017 maakte Kaag de overstap naar de politiek. Ze werd eerst minister van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking in het Kabinet van Mark Rutte. In 2021 was Kaag minister van Buitenlandse zaken en werd ze fractievoorzitter van D66. Op 10 januari 2022 werd ze de eerste vrouwelijke minister van Financiën en vicepremier in kabinet Rutte IV.

Wat is haar vermogen?

Sigrid Kaag verdient met haar functies in het kabinet een jaarsalaris van €175.548,62 per jaar. Dat is een behoorlijk salaris dat neerkomt op zo’n €15.000.00 per maand. Not bad, right?

Maar hoeveel vermogen heeft ze nou precies? Dat is helaas niet bekend, maar volgens het web wordt het geschat op 1.5 miljoen. Ze is een dus een miljonair.

Ze heeft een huis gekocht van meer dan een miljoen. Kaag zit daarnaast ook in de vastgoed. Sigrid Kaag heeft een extra huis, maar dan in Zwitserland. Dat pand wordt verhuurd, én er zit ook een appartement in dat als privé(vakantie)woning wordt gebruikt.

Wil jij nou online ondernemen. Heb je een goed idee voor een webshop/kledinglijn of platform/blog?. Dan heb je een goede domeinnaamnodig en een hostingprovider. Wij raden deze aan. Goed en betrouwbaar en ook nog eens betaalbaar.

Bron: man-man, rijksoverheid & wikipedia. Image: unsplash

Previous articleIs bloggen eigenlijk moeilijk?
Next articleNiet geschikt voor een gewone baan, maar wel talentvol?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here