Vermogen Sylvana Simons. Benieuwd?

vermogen anke de jong

Wie is Sylvana Simons eigenlijk? Die ken je uiteraard vast wel..

Sylvana Simons is een Nederlandse politica, presentatrice, activist en voormalig danseres en actrice. Ze is geboren op 31 januari 1971 in Paramaribo, Suriname. Simons begon haar carrière als danseres en presentatrice bij televisieprogramma’s zoals TMF en BNN. In het verleden heeft zij een balletopleiding gevolgd en gewerkt als danseres. De meeste mensen kennen haar van radio en tv. Dansen is nog steeds haar hobby, net als het tekenen van vrouwenportretten.

Zij is momenteel partijleider van BIJ1 en namens die partij Tweede Kamerlid. Het is een eenpersoonsfractie, ze is dus ook fractievoorzitter. De partij heeft als uitgangspunten ‘radicale gelijkwaardigheid en economische rechtvaardigheid’. De partij beschrijft zich als intersectioneel. Sinds de verkiezingen van 2021 heeft BIJ1 een zetel in de Tweede Kamer, nadat in 2018 al een zetel in de Amsterdamse gemeenteraad werd bemachtigd.

Wat is haar vermogen in 2023?

Het vermogen is niet helaas niet bekend. Simons heeft in het verleden aangegeven dat ze geen grote financiële belangen heeft en zich vooral richt op haar politieke werkzaamheden en activisme.

Is ze een miljonair? Wij denken van niet…

Weet jij meer? Tip onze redactie of wordt een vermogens/finance schrijver voor ons!

Wil jiij nou ook rijk worden maar dan op een andere manier? Is beleggen op de beurs wat voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Nicol kremers in 2024. Heeft ze eigenlijk wel vermogen?
Next articleBegin je eigen bedrijf vanuit huis: eenvoudig, snel en voordelig

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here