Vermogen van Kim Kardashian. Benieuwd? Lees hier meer.

vermogen kim kardashian

Het vermogen van reality-ster, media persoonlijkheid en zakenvrouw Kim Kardashian. Hoeveel geld heeft deze vrouw in 2021?

Momanagaer Kris Jenner kwam ooit op het idee om een realityserie te maken over haar familie.

Twintig seizoenen later zijn de Kardashians niet alleen wereldberoemd, ook hebben ze er hun hele vermogen aan te danken. Door de populariteit van de serie stampten ze allemaal bedrijven uit de grond. Door hun populaireit op social media konden ze hun bedrijf goed promoten. Denk dan aan Kylie Jenner en haar cosmeticalijn. Benieuwd hoeveel Kylie Jenner waard is? Lees dit dan eens.

Het vermogen van Kim Kardashian?

Deze vrouw is inmiddels miljardair mede dankzij haar make-up merk KKW Beauty en haar kledingmerk SKIMS. Daarnaast is Kim Kardashian social media influencer en heeft ze meer dan 250 miljoen volgers (wel een hoop gekocht uiteraard), maar wie doet dat niet? Met haar Instagram verdient ze ook veel geld. Per gesponsorde post krijgt ze al gauw tussen de 255.000 euro en 425.000 euro voor één Instagrampost. Soms kan dat bedrag zelfs oplopen tot 850.000 euro. Dat is niet mis dus. Verder verdient Kim Kardashian ook geld met haar app en een stickercollectie, maar het grootste geld komt toch van haar twee bedrijven. Haar bedrijven promoot ze veel op social media.

Vermogen van Kim Kardashian in 2021? Meer dan een miljard!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Denk jij anders? Wil jij liever online geld verdienen door middel van websites en content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Glamour, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here