Vermogen van Samantha de Jong aka Barbie. Hoe rijk is ze?

vermogen barbie 2023

Samantha De Jong aka Barbie. Hoe rijk is ze? Of hoe rijk eigenlijk niet?

Je kent er vast nog wel van Oh Oh Cherso, maar inmiddels is ze famous in Nederland en komt ze vaak negatief in het nieuws. Voor politiei nvallen, mishandeling, drugs etc. Oh Oh Barbie!

De Jong was voor het eerst op televisie te zien in het programma Oh Oh Cherso en het vervolg Oh Oh Tirol. Deze series volgde enkele seizoenen een aantal weken lang het vakantieleven van meerdere Haagse jongeren waaronder ook Bibi Breijman.

Bibi heeft een succesvolle carrière als influencer en Youtuber en is het creatieve pad opgegaan, maar Barbie helaas niet.

Ze heeft wel deel genomen aan diverse programma’s waaronder Barbie’s bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje Boompje Barbie. Deze waren allemaal succesvol. Maar het geld wat ze hiermee heeft verdient is allemaal uitgegeven aan plastic surgery en andere dingen…waarschijnlijk (lijkt ons wel). In 2017 was haar laatste serie Samantha’s life geen succes. Ook geeft ze aan dat ze amper verdiende aan de reality soaps. Hoeveel precies is dus niet duidelijk.

Wat ze nu doet voor de kost is niet helemaal duidelijk.

Maar dan, daar ben je benieuwd naar, het vermogen van Barbie?

Volgens diverse bronnen niet veel. Ze heeft haar verdiende geld opgemaakt en heeft momenteel niet echt een Carriere. Ze heeft haar fame niet goed gebruikt helaas. Ze had veel kunnen doen met haar fame. Een YouTube kanaal, een blog, een eigen barbie kledinglijn.

Wil jij nou beleggen op de beurs? is beleggen echt jouw ding en wil je hier nog meer over leren? Bekijk dit dan eens!

We houden je op de hoogte als we meer weten over het vermogen van Barbie!

Previous articleOndernemen en het juridische gedeelte. Ook dat moet in orde zijn.
Next articleVermogen Katja Schuurman in 2023. Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here