Vermogen van Snelle. Wat verdient deze succesvolle artiest?

vermogen snelle

Vermogen van Snelle. Wat verdient deze succesvolle artiest?

Snelle aka Lars Bors is een Nederlandse succesvolle rapper uit Gorssel. Hij werd geboren met een schisis, waarvoor hij vroeger gepest werd. Zijn grote hit “Reünie” is (gedeeltelijk) autobiografisch en gaat over dit pestgedrag.

In 2019 scoorde hij hits zoals “Scars” en hij ontving een platina voor zijn track “Plankgas” samen met rapper Frenna. Wil je meer weten over rapper Frenna? Lees dit artikel dan eens.

In 2020 ging Snelle door met hits scoren. Zijn eerste uitgebrachte single “Smoorverliefd” was een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis. Het nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. “Smoorverliefd” behaalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.

Wat verdient Snelle nou eigenlijk?

Er is niet zoveel bekend over zijn vermogen. Hij is natuurlijk nog best wel nieuw in de entertainment business en zal nog geen miljonair zijn. Wel gaf hij aan dat hij een bovengemiddeld salaris verdient waar hij heel dankbaar voor is. Hij verdient geld met Youtube, met streamingsdiensten en uiteraard met optredens (Yes, het kan weer!). Hij was ook de coach bij de Voice Kids en heeft hier ook flink mee verdiend. Lees hier meer over.

Vermogen Snelle? Nog geen miljonair dus, maar hij heeft net een huis gekocht dus hij zal wel genoeg verdienen inmiddels.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Life of an Artist, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here