Voordelen van het zijn van een ondernemer. Lees hier meer.

voordelen ondernemer

Het grootste deel van de samenlevig werkt voor een baas. Maar anno 2021, bijna 2022 kiezen er steeds mensen ervoor om zelfstandig ondernemer te worden.

Waarom zou je daar nou voor kiezen? Wat zijn nou die voordelen?

Hier 5 voordelen voor jou op een rijtje:

1: Je hebt geen baas

Je hebt geen baas, je bent zelf een BAAS. Misschien ben jij wel een geboren ondernemer. Lees hier meer daarover.

Je heb simpelweg niet iemand die van alles van je eist, bovenop je zit en soms ook ontzettend onredelijk kan zijn.Jij bent namelijk je eigen baas en niemand bepaalt voor jou wat je doet. Als ondernemer ben jij degene die de beslissingen neemt. Dat kan misschien stress meegeven, maar als jij graag je eigen ding doet kan dit ook fijn zijn.

2.Vrijheid

Vrij van een baas, vrij om je eigen tijd in te delen, maar vergis je niet. Je bent misschien vrij van de 9 to 5 lifestyle, je moet alsnog wel hard werken. Misschien wel harder als in loondienst.

Maar je hebt de vrijheid om bijvoorbeeld je tijd in te delen zoals je wil of om te bepalen op welke wijze er gewerkt wordt. Je hoeft niet langer in gebaande wegen van andere te lopen, maar je kunt je eigen weg uitkiezen.

3.je leert elke dag!

Ondernemen is veel leren en leren. Als je als langere tijd hetzelfde werkt doet ben je op een geven moment uitgeleerd. Het verschilt natuurlijk wel per baan.

Maar als ondernemer leer je elke dag wel bij. Hoe het beter kan, hoe het anders kan. .

Er zijn elke dag weer nieuwe ontwikkelingen waar je op in kunt spelen en er zijn talloze gebieden waar je nog bij kunt leren. Je leert dus eigenlijk elke dag van je werk.

4.Doen wat je echt leuk vindt/je passie uitoefenen

Dat is toch het fijnste wat er is? Doen wat je echt leuk vindt en jouw passie uitoefenen. Zodra je doet wat je echt leuk vindt is werken eigenlijk geen werken meer. Voor veel bloggers bijvoorbeeld is het een droom om van hun blog of blogs te kunnen leven. Voor ons eigenlijk ook. Schrijven, creatief bezig zijn en daar geld mee verdienen. Ideaal toch?

5.Verdient goed geld

Als zelfstandige ondernemer met je eigen bedrijf verdien je vaak meer geld dan in loondienst, mits je het goed doet natuurlijk. Tegenwoordig is het erg populair om een online onderneming te starten, een blog, een affiliate shop, of een webshop en hier geld mee te verdienen. Ook de life coaches komen overal vandaan.

Is het iets voor jou: vrijheid, je eigen baas zijn, goed geld verdienen? Bekijk dan de stappen in onze shop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here