3 Nederlandse vrouwelijke ondernemers die je gewoon moet kennen.

vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers die je gewoon moet kennen. Er zijn genoeg mannen die ondernemen, maar er zijn ook genoeg succesvolle vrouwen in Nederland die de spotlight verdienen en hard werken aan hun bedrijf (of bedrijven).

Hier 3 Nederlandse vrouwen die je gewoon moet kennen:

1. Emilie Sobels

Emilie begon in 2015 haar bedrijf “Hashtag Workmode” in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatievelingen en online influencers. Haar doel was om mensen samen te brengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Emilie werkt tijdens haar studie als fashion director bij start-up Fashiolista en bouwt mee aan de groei van dit platform dat al snel het grootste online fashionplatform van Europa wordt. Na kennisgemaakt te hebben met de start-up scene, is het tijd voor haar eigen bedrijf. Inmiddels heeft Hashtag Workmode vijf vestigingen in Nederland.

In 2018 ontplooit Hashtag Workmode een nieuw initiatief: The Self-Made Summit. Hét business event voor ambitieuze vrouwen. In 2021 vindt de derde editie plaats.

Het motiveren van vrouwen in hun carrière pad vormt de rode daad in alles wat we met Hashtag Workmode doen. Zo brengt Emilie in 2017 het bestseller-boek “Babe, you got this” uit. In 2021 slaat ze de handen ineen met twee compagnons, Stephanie Knoors (CMO) en Marieke Renes (COO) en bouwen de drie vrouwen nu samen aan de groei van Hashtag Workmode, waaronder met een nieuwe tak: The Agency. The Agency werkt samen met merken aan de integratie van influencermarketing in hun contentstrategie. Ook hier staan de vrouwen uit de community centraal. Emilie Sobels: een inspirerende motiverende ondernemer die je gewoon moet kennen!

2. Eve Tomaszewski

Eve Tomaszweski is naast editor voor verschillende modetijdschriften de oprichtster van “Goaldiggersclub”, een platform voor ondernemende vrouwen uit de creatieve sector. Hét female driven bedrijf dat is uitgegroeid tot een sterk merk als het gaat om vrouwelijk ondernemerschap. Met The Goaldiggers Club is door middel van blogs, events, samenwerkingen en het membership een platform voor vrouwelijke rolmodellen gecreëerd.

3.Nina Pierson

Nina Pierson: ook deze vrouwelijke onderneemster moet je kennen! Multi-ondernemer Nina Pierson richtte het creatieve bureau PUP op, startte samen met man Jop de saladebarketen SLA én is co-founder van het online lifestyle magazine “Bedrock”. Een erg leuk inspirerend online magazine.

Bron: NSMBL, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here