Waarom is Nikkie Plessen zo rijk? Lees het hier.

waarom is nikkie plessen zo rijk

Waarom is Nikkie Plessen eigenlijk zo rijk? Hoe komt ze zo rijk?

Lees hier meer over deze succesvolle dame.

Dit is gewoon een goede zakenvrouw. Die weet hoe ze geld moet maken. Een echte powervrouw!Wel met wat hulp van haar man Ruben Bontekoe uiteraard.

Misschien ken je Nikkie Plessen van RTL Boulevard. Hier praat ze vaak over de laatste modetrends. Benieuwd naar leuke modetrends? Bekijk dit blog dan eens.

Maar Nikkie doet nog veel meer. Nikkie Plessen is een van de meest succesvolle zakenvrouwen die ons land rijk is. Ze begon haar carrière in de media als actrice in diverse soaps, maar inmiddels is ze eigenaar van meerdere goedlopende ondernemingen. in 2011 kwam ze met haar merk: NIKKIE.

Haar kledingmerk NIKKIE wordt internationaal verkocht, heeft diverse brandstores, en is uitgebreid met kleding voor mannen en kinderen en boekt record na record. 

Het vermogen van Nikkie Plessen

Wat is het vermogen van deze succesvolle dame die zich zeven dagen per week met haar werk bezig. Daarom komt het goed uit dat haar huis, dat vijf verdiepingen telt, op loopafstand van kantoor is. 

Afgelopen jaar werd haar vermogen door de Quote geschat op €28 miljoen. Ze heeft wel corona steun aangevraagd.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here