Wat is het vermogen van Bert Degenaar? Benieuwd?

Wie is Bert Degenaar eigenlijk?

Hij is niet veel in de media te vinden en dus weten we niet veel van hem. Zijn CV begon in de antiekhandel, hij Jaap Mennink een bekende antiquaar aan de Schoutenstraat. Daar kreeg hij vooral te maken met klokken en meubels, maar ondertussen lag zijn interesse breder en begon hij zelf ook met verzamelen. Zo is Bert met letterlijk niks begonnen en heeft hij dit zelf uitgebouwd tot extreem veel antiek.

Bert Degenaar is echt een selfmade miljonair. Hij heeft van een passie zijn werk kunnen maken en hier zelfs ontzettend succesvol mee kunnen worden.

Hij kocht van al zijn zelf verdiende geld een pand in Oud-Zuilen, dus Zuylenburg, het pand waar ook het Planetarium in zit. Je kan het bezoeken, echter kan dit alleen op afspraak wat veel liefhebbers toch wel jammer vinden. 

Ondanks dat Bert vastgoed in beheer heeft, noemt hij zichzelf geen vastgoedhandelaar. Want hou houdt absoluut niet van het verkopen. Ook dus niet van het verkopen van oude panden met enorm veel geschiedenis. In zijn leven heeft hij ontzettend veel geholpen aan het restaureren van panden in Amsterdam en Utrecht en dit doet hij tot de dag van vandaag. Hij woont zelf in een gerestaureerd appartement aan de Herengracht in Amsterdam.

Hoeveel is het vermogen van deze man?

Het vermogen van Bert Degenaar is niet openbaar bekend gemaakt, maar het wordt wel rond de 10 miljon geschat. Hij koopt veel antiek en verkoopt het volgens weer. Hij bezit daarnaast ook vastgoed.

Previous articleUniversitaire studie gedaan? Onderzoeker worden? Wat doe je dan eigenlijk precies?
Next articleHet vermogen van Cees Engel in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here