Wat is het vermogen van Marco Borsato in 2022?

vermogen marco borsato 2022

Het vermogen van Marco Borsato. Hij staat nu even niet goed in het nieuws en als je kijkt naar wat er gezegd wordt (en we gaan uit dat het natuurlijk waar is) dan kan dit wel het einde van zijn carrière betekenen. Hoe kan iemand zoiets doen vraag je je toch af. Zeker als je zo bekend bent.

Maar wij zijn benieuwd: wat is zijn vermogen op dit moment in 2022?

Marco Borsato is misschien wel één van de meest succesvolle Nederlandse zangers uit de geschiedenis. Met hits als “Rood”, (in dit geval code rood), en “Dromen zijn bedrog” veroverde hij in de jaren decennia geleden de harten van de Nederlandse bevolking. Financieel braken er in 2009 echter moeilijke tijden aan. Dit is alweer een flinke tijd geleden, dus het is tijd om te kijken naar het huidige vermogen van Marco Borsato.

Borsato heeft niet stilgezeten en kroop langzaam uit het dal waarin hij zich begaf. Hij was Coach bij de Voice, maar dit is einde verhaal inmiddels. Lees hier meer over. Wel heeft hij hiermee goed verdient. Als jurylid verdiende Borsato per seizoen ongeveer €300.000, wat neerkomt op een totaalbedrag van €1.5 miljoen.

In 2015 maakte Borsato een financiële klapper, door 12 uitverkochte shows in het Ziggo Dome te houden.Hier heeft hij goed mee verdient.

Het vermogen van Marco Borsato in 2022?

Het vermogen van Marco Borsato wordt in 2022 geschat op ongeveer 8 miljoen (Inclusief miljoenenvilla in Blaricum).

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er voor jou! De creatieve online ondernemers.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Pureluxe, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here