Wat is het vermogen van rapper en ondernemer Bizzey aka Leendert?

vermogen bizzey

Het vermogen van Bizzey aka Leendert.

Bizzey is een echte alleskunner en hitmaker. Hij heeft een aantal dope songs op zijn naam staan. Hij begon zijn carrière als DJ en MC in het trio “Yellow Claw”. Met hits als “Shotgun” en “Thunder” werden ze bekend in Nederland, maar ook daarbuiten. Na een aantal jaar besloot Bizzey om voor zichzelf verder te gaan. Hij wilde vaker thuis zijn in verband met de geboorte van zijn eerste kind. Hij miste zijn vrouw en kind. Hij had toen al miljonair kunnen worden was hij doorgegaan met Yellow Claw, maar hij koos voor zijn gezin.

Bizzey is een baas. Zowel in de muziek scene als als ondernemer. Met “catchy” beats werd hij de baas van iedere club. Zowel als producer, DJ en rapper maakte hij elke club onveilig. Denk dan aan nummers zoals “ja”, “traag” en “Coca”. Hij heeft ook een eigen platenlabel en hij investeert in vastgoed. Rapper en ondernemer dus: a BOSS!

Maar dan: wat is het vermogen van Bizzey?

Hij zit er zeker warmpjes bij. Hij gaat al aardig wat jaren mee in de muziek industrie. Hij mag dan misschien minder geld hebben verdient door corona hij is al miljonair. In meerdere interviews heeft Bizzey laten weten dat hij al een tijdje miljonair is. Hij heeft namelijk geïnvesteerd in vastgoed in Bali. Over het vermogen van Bizzey zijn geen exacte cijfers bekend. Wel weten we dus dat hij al een tijdje miljonair is en ondertussen misschien al wel multimiljonair. He is living the good life op Bali met zijn vrouw en kind.

Wil jij er nou ook warmpjes bijzitten? Je eigen business beginnen en geld online verdienen. Er zijn meerdere manieren mogelijk. Wij helpen jou op weg. Bekijk onze shop.

Bron: Life of an Artist, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here