Het vermogen van Ruben Bontekoe. Beniewd? Lees het hier.

vermogen ruben bontekoe

Veel mensen zijn benieuwd naar het salaris en vermogen van Ruben Bontekoe.

Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe zijn al heel veel jaar gelukkig samen. Om precies te zijn, al 17 jaar. In tegenstelling tot Nikkie zelf, staat man Ruben niet zo vaak op de foto. 

Ruben Bontekoe is een bekend Nederlands ondernemer die door de jaren heen waarschijnlijk aardig wat geld verdiend heeft. Bontekoe is dus de man van de bekende Nederlander en onderneemster: Nikkie Plessen.

Als vriend en vriendin werken ze regelmatig samen op bepaalde gebieden en zorgen ze dan ook samen voor een goed vermogen.

Wat verdient deze man?

Het salaris Ruben Bontekoe is naar schatting in een jaar zo’n 5,7 miljoen euro. Dit salaris haalt hij zoals gezegd niet in zijn eentje binnen. Het grootste deel van de inkomsten heeft hij te danken aan het modemerk dat hij samen met vriendin Nikkie Plessen runt.

Het modemerk doet het goed en dat is aan de bedragen die binnenkomen ook te zien. Uiteraard is 5,7 miljoen voor de ondernemers niet een vast salaris dat ze ieder jaar binnenkrijgen. Dit kan immers behoorlijk variëren. Wel is het een schatting van het verdiende bedrag in het afgelopen jaar.

Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?

Het Ruben Bontekoe vermogen ligt naar schatting zeker op zo’n 22 miljoen euro. Dit vermogen heeft Bontekoe zoals gezegd bij elkaar verdiend met diverse ondernemingen, waaronder ook ondernemingen met vriendin Nikkie Plessen. Waar zijn vermogen exact inzit en waar Bontekoe het grootste deel van zijn vermogen aan spendeert is onbekend.

Vermogen Ruben Bontekoe? Meer dan genoeg dus!

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er voor jullie! De creatieve jonge online ondernemers.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand zoals Jacko Meijaard? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens. Neem er de tijd voor en verdiep je erin.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Tradingcoach, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here