Wat verdient een begeleider in de zorg?

wat verdient een begeleider

Ben jij een student SPH, Pedagogiek of Social Work? Dan is het vak begeleider misschien wel iets voor jou.

Maar wat verdient een begeleider nou eigenlijk?

In ieder geval geen vetpot! Als je veel wilt verdienen zit je in de zorg niet helemaal goed, maar de zorg is wel een mooi beroep en kan je veel voldoening geven. Ben jij een zorgzaam, motiverend en inspirerend persoon? Dan is de zorg het vak voor jou.

Als gediplomeerd begeleider kun je rekenen op een brutosalaris van minimaal € 1800 per maand. Dit kan, afhankelijk van je functie en ervaring, oplopen tot ongeveer € 3500 per maand. Het ligt eraan of je in de GGZ werkt of in de gehandicaptenzorg en onder welke CAO je valt. Soms valt er wel te onderhandelen. Een persoonlijk begeleider in Nederland verdient gemiddeld € 2.480 bruto per maand, maar dat is voor een persoonlijk begeleider. Een woonbegeleider verdient wat minder. Er is wel verschil tussen een woonbegeleider en een persoonlijk begeleider. Meer weten over het beroep woonbegeleider? Lees dit dan eens.

Heb jij helemaal geen zin in een studie of om te werken in de zorg en wil jij liever online geld verdienen? Passieve inkomsten door middel van affiliate marketing? Ben jij een online ondernemer (In wording) en wil je hier meer over leren? Dan is deze cursus misschien wel iets voor jou.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here