Wat verdient Erica Meiland als ondernemer?

erica meiland onderneming

De familie Meiland moet je inmiddels wel kennen. Ze zijn redelijk uitgesproken, maar ze zijn wel leuk, althans dat vinden wij van wel. Maar hoeveel verdient Erica Meiland nou eigenlijk als ondernemer?

Het salaris van Erica Meiland

Erica Meiland doet in een interview over ondernemerschap een boekje open over wat zij nou eigenlijk verdient aan haar BV die ze samen heeft met Martien.

Erica vertelt in een interview met Ronnie Overgoor op het YouTube-kanaal 7DTV, wat zij binnenkrijgt met de BV die zij samen met Martien heeft. Ze had een erg duidelijk antwoord op de vraag of ze de BV als miljoenenbedrijf kunnen bestempelen. “Per jaar bedoel je? Dat kun je wel een miljoenenbedrijf noemen, denk ik. Ja.”. Alle inkomsten die Erica en Martien samen hebben, verdwijnen weer in de BV. Het bedrijf staat op naam van Erica en Martien.

Het gezin kreeg bekendheid door hun realityserie, maar niet alle reality-sterren bijven bekend. Dat realiseert Erica zich ook. „Het zal op een dag wel klaar zijn. Als het zo ver is, dan heeft dat ook weer voordelen”, zegt ze nuchter.  Ook blijkt uit het gesprek dat de Meilandjes ‘gewoon de Meilandjes’ zijn gebleven. Die niet als miljonairs door het leven gaan en ook met minder toe kunnen. „We zijn geen mensen die veel geld uitgeven. Het geld dat we verdienen stoppen we in ons huis. Dat is altijd het verstandigst.”

Wat verdient Erica Meiland dus? Meer dan genoeg met haar wijn onderneming!

Wil jij nou graag online ondernemen en geld verdienen met jouw eigen online business? Geld verdienen met websites en content? Met affiliate marketing? Wil jij hier meer over leren? Bekijk deze cursus dan eens en wordt financieel onafhankelijk. Het zal je niet meteen rijk maken, maar een leuk extra zakcentje is ook leuk toch? Affiliate marketing is een lang termijn proces. Ga ervoor!

Bron: fem-fem.nl, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here