Wat verdient Ferry Doedens nou eigenlijk met OnlyFans?

ferry doedens onlyfans

We hebben al geschreven over het nieuwe trending platform OnlyFans. De sterren, influencers, modellen zitten allemaal op dit platform om lekker bij te verdienen. Lees hier meer erover.

Ferry Doedens is een Nederlands acteur, zanger, erotisch model en presentator. Hij kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door zijn rol als Lucas Sanders in de soap Goede Tijden Slechte Tijden, maar hij werd ontslagen bij GTST en had dus geen werk.

Hij ging verder op het platform OnlyFans en hij vraagt maar liefst 25 euro voor zijn account. 3000 fans die 25 euro betalen komt uit op een slordige 75.000 per maand! Natuurlijk gaat van dat bedrag nog een commissie naar de website zelf, maar dat is toch een aardig mooi bedrag.

Of Ferry Doedens nou echt blij is met zijn carrière switch is een andere vraag. Hij wilde waarschijnlijk gewoon wat uitproberen, maar besefte niet wat een consequenties het zou hebben.

Ferry Doedens (30) twijfelt of de 18+-website Only Fans wel echt iets voor hem is. Dat zegt hij in gesprek met Veronica Magazine, naar aanleiding van zijn nieuwe programma Socials, Seks & Centen. Ik vraag me ook af of dit echt is wat ik wil. Ik ben een persoon op Only Fans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt. Kunnen die twee werelden naast elkaar bestaan?” Bovendien brengt Only Fans ook een bepaalde druk met zich mee, stelt Doedens. Daar heeft hij inmiddels wel lol in gekregen. “Ik zie het zelf vooral als creatief ondernemen, want je moet steeds iets nieuws verzinnen om je fans tevreden te houden.”

Denk dus goed na als je aan OnlyFans begint en of het echt iets voor jou is.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Of in iedergeval een fulltime inkomen verdienen online? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: AD.nl, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here