Wat voor werk doet Monique Westerberg en wat is haar vermogen in 2024?

Wie is Monique Westerburg eigenlijk?

Monique Westenberg kennen we natuurlijk vooral als liefje van André Hazes, maar wat deed ze eigenlijk voordat ze opgenomen werd in de Hazes-familie? Wij vertellen je meer.

Op 26 december 1977 werd Monique Noëll Westenberg geboren. Toen ze jong was reisde ze heel Nederland rond omdat haar ouders op de kermis werkte. Vanwege de leerplicht besloot het gezin een vaste locatie in Rotterdam te zoeken, ze gingen in de caravanhandel werken. Het was geen normale woonwijk maar een terrein waar kermis exploitanten neerstreken. In de zomer mocht ze met oma mee op pad.

Monique Westenberg heeft een opleiding detailhandel afgerond. Ze wilde in eerste instantie gaan werken als stewardess maar ze ging uiteindelijk werken bij Feyenoord in de hospitality.

Voor buitenstaanders en roddel fans begint het verhaal van Monique Westenberg op het moment dat ze contact legt met André Hazes jr. Deze artiest is net als zijn zus Roxeanne en vader zanger. Ze leerde elkaar kennen via Facebook in 2014. André gaf aan wel interesse te hebben om elkaar wat beter te leren kennen. Als antwoord kreeg hij echter geen pikante foto maar een kleurplaat retour. Daarmee was Monique de eerste persoon die het leeftijdsverschil aankaartte. Zij zou echter niet de laatste zijn die de 16 jaar verschil tussen deze twee tortelduifjes zou opmerken.

Monique heeft dus gewerkt bij Feyenoord, waar ze hospitality deed voor de skyboxen. Vervolgens heeft ze gewerkt bij de Staatsloterij. Nu is Monique een influencer geworden en verdient ze daar wel mee, maar volgens mij heeft ze vooral geld van Andre. Met influencen op de gram verdien je namelijk echt niet zoveel. Het is allemaal erg overdreven. Het is volgens mij niet echt een ambitieuze vrouw.

Wat is haar vermogen in 2024?

Haar vermogen wordt geschat op 7 miljoen.

Helaas voor Monique is dit ook een deel van André. Daarnaast zit een deel van haar vermogen in het appartement en in het huis dat ze voor André heeft gekocht.

Previous articleGeen idee welke opleiding je wilt doen? Dit zijn 4 inspiraties en wat je ermee kan worden!
Next articleDit zijn de sectoren waar je makkelijk aan een baan komt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here