Wat voor werk doet Selma Omari eigenlijk?

is selma omari miljonair

Selma Omari. Je bent benieuwd wat ze eigenlijk voor werk doet.

Ze is bekend, maar hoe dan?

Selma Omari is hoog opgeleid en is dus een slimme dame. Maar goed opleiding zegt anno 2023 niks meer. De meest succesvolle mensen zijn drop-outs. Ze leerde alles zichzelf aan. Ze volgde de hbo-opleding Internatioal Business & entrepreneurship. Maar ze zag een carrière in de spotlights wel zitten. Ze begon een vlogkanaal op YouTube en met succes. Uiteraard kennen veel mensen haar ook als de ex van Boef, maar inmiddels heeft ze haar eigen carrière opgebouwd. Maar eerlijk is eerlijk, de ex zijn van een bekende rapper werkt wel mee als je famous wilt worden. Kijk naar Jaimie Vaes.

You love her or you hate her, maar ze heeft lef. Ze is Nederlands allereerste YouTuber met een Marrokaanse achtergrond. Op Instagram heeft ze meer dan een half miljoen volgers en op Youtube meer dan 100k subscribers. Naast vloggen werkt ze ook aan een muzikale carrière. Ze heeft verschillende platen uitgebracht waaronder “Drijfzand” en “Het spijt me niet”. Eerlijk is eerlijk, ze is niet de beste zangeres ever.

Ook heeft ze haar eerste rol in een film te pakken. Zangeres en influencer Selma Omari heeft een rol gescoord in de nieuwe Nederlandse romcom Liefde Zonder Grenzen samen met Yolanthe Cabau.

Hoeveel verdient Selma Omari met alles? We denken dat ze 10k per maand verdient, maar meer of minder is mogelijk. Ze verdient met influencen, vloggen, zingen en met haar acteerrol.

We zijn benieuwd waar ze nog meer mee gaat komen.

Ze is zwanger geweest en heeft inmiddels een kind. Haar zwangerschap is vastgelegd in een nieuwe reality serie op BNNVARA. wie is dan eigenlijk de vader? Dat Selma anders is en het anders doet dan andere Marokkaanse dames is allang duidelijk. Maar nu dus ook alleenstaande moeder.. Op mijn Manier heet de realityserie.

Is ze heel talentvol? Mhaw dat valt wel mee. Een beetje geluk met Boef heeft ze wel gehad. Een opstapje naar fame.

Is ze al miljonair? Lees het hier!

Wil jij je geld verdienen met beleggen op de beurs?. is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleDe beste digital nomad bestemmingen in Europa. Benieuwd?
Next articleMannenblog beginnen in 2024. Hoe dan? Tips en meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here