Welke studie past bij mij? Lees hier meer.

welke studie past bij mij

Jongeren zijn vaak op die leeftijd nog niet bewust bezig met hun toekomst. Hier proberen wij verandering in te brengen. Wees bewust van je toekomst en maak de juiste keuze.

Het kiezen van een passende studie kan erg moeilijk zijn! Waar liggen jouw interesses? Maar denk niet alleen aan jouw interesses, maar ook aan de banenkans na je studie. Informeer goed naar de banenkans. Sommige studies zijn hartstikke leuk (denkt aan Criminologie, maar de banenkans valt hartstikke tegen).

Hierbij kan je ook denken aan Universitaire opleidingen zoals filosofie, politicologie en theologie. Leuk, maar niet erg handig voor de arbeidsmarkt. Je wordt niet echt opgeleid tot een vak/beroep en er is weinig werk in te vinden.

Het is een goed idee om naar een paar opendagen te gaan van opleidingen die je leuk lijken. Zo krijg je informatie over de opleiding, kan je de sfeer proeven en je goed oriënteren

Kijk hier eens voor een gratis studiekeuzetest. Ontdek wat bij jou past. Dankzij deze studiekeuzetest ontdek je jouw persoonlijke interesses en de opleidingen die hierop aansluiten.

Welke studie past bij mij? Doe goed onderzoek en verdiep je in de verschillende studies. Denk aan het nu, maar ook aan de toekomst.

Heb jij nou helemaal geen zin in een studie? Wil jij liever online ondernemer worden?

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: Studiekeuze & werksite.nl, Beeld: Unsplash

Previous articleJeugdzorg is Big Business. Starten als zorgondernemer?
Next articleEen fashion carriere? Zo krijg je dat voor elkaar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here