Welke websites verdienen het meeste geld. Benieuwd?

welke websites verdienen het meeste geld

Welke websites verdienen het meeste geld? En hoe verdienen ze dan geld?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met een website. Je kan dan denken aan affiliate marketing, advertenties of gesponsorde content. Bij een content website kan je veel geld verdienen met gesponsorde content.

Wij bespreken hier enkele websites die goed geld verdienen op verschillende manieren. Wij leggen de manieren uit en inspireren jou zo om ook te beginnen met een website en een verdienmodel:

1.Berekenhet.nl is een website waar je online en gratis een berekening kan laten doen. Dit bedrijf maakt rekentools.

Voorbeelden van berekeningen die je uit kan voeren zijn:

– Hoeveel geld kan je lenen voor je Hypotheek?
– Hoeveel belasting moet je betalen?
– Wat word je Netto inkomen?
– Bereken je uurtarief als zzp’er
– Bereken je bruto / netto pensioen

Er zijn 215 verschillende rekentools. Binnen de categorieën:

– Sparen&Beleggen
– Lenen&Krediet
– Hypotheek&Wonen
– Werk&Inkomen

en nog veel meer.

Je vult de gegevens in voor jouw situatie en de tools van Berekenhet.nl rekenen alles voor je uit.

Deze site laat zien dat het oplossen van een probleem de basis is van een succesvol bedrijf / website.

Ze hebben meer dan 900.000 bezoekers per maand op de website. Ze trekken een doelgroep die meer informatie wil over zijn of haar financiën.

Ze verdienen het meeste geld met advertenties. Ze ontvangen een vergoeding per klik. Met 910.000 bezoekers per maand zit je al gauw op 10.000 euro.

Een goed concept dus.

2. Sneakerjagers.nl 

Dit is een sneaker platform. Er is een sneakerzoekmachine, podcasts over sneakers, blogs, youtube films etc. Ze verzamelen alle informatie die er is over puma, adidas, nike en vele anders merken.

Ze zijn groot in Nederland, maar inmiddels ook gestart in Duitsland. Daarnaast gaan ze zich ook richten op kinderen / tieners met sneakerjagertjes.nl.

Ze werken onder andere samen met sneaker liefhebber en DJ Valerio Zeno.

Inmiddels hebben ze rond de 500.000 bezoekers per maand op hun platform.

Hun verdienmodel is affiliate marketing. Als mensen via hun website op de link klinken waar je de sneaker kan kopen krijgen ze een percentage van de sale. Wil jij nou ook aan de gang met dit verdienmodel? Bekijk deze cursus dan eens.

3.– Reisroutes.be

Op deze website kan je gratis stadswandelingen, fietsroutes en reisgidsen downloaden. Veel mensen gebruik van deze website. Ze trekken maandelijkse 103.000 bezoekers. Niet heel veel. Maar ze hebben toch een goede manier van inkomsten. .

Op reisroutes.be kan je gratis stadswandelingen, fietsroutes en reisgidsen downloaden. Je kan er echter ook een fysiek exemplaar kopen.

Daarnaast zie je affiliate links naar de hotels van Booking.com en naar autoverhuur van Sunny Cars en Vliegtickets van Cheaptickets.be.

Ze gebruiken dus ook affiliate marketing. Meer leren over affiliate marketing? Lees deze cursus dan eens.

4. Onlineluisteren.nl

Onlineluisteren.nl geeft een overzicht van alle radiostations in Nederland. Je kan snel en makkelijk via internet jouw favoriete radiozender beluisteren. De site biedt de functie van een autoradio. Als je de muziek niet leuk vindt ga je opzoek naar een andere zender door middel van een klik.

Er zijn meer dan 800.000 bezoekers die maandelijks gebruik maken van deze site.Ze verdienen geld door middel van Adsense (of misschien wel een ander netwerk). Dit kan oplopen tot duizenden euro’s.

Zo zijn er vele websites die geld verdienen door middel van advertenties of affiliate marketing.

Is dit nou iets voor jou? Heb je een goed idee of concept? Begin dan vandaag nog met jouw website. Volg de stappen in onze shop.

Bron: Affiliate academy, Beeld: Unsplash

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here