Wie is Boyd Hoek en wat is zijn vermogen?

vermogen boyd hoek

Wie is deze bekende man en wat is zijn vermogen? en is hij nou een oplichter of niet?

Boyd Hoek ken je misschien van de advertenties op Youtube. Boyd Hoek is een succesvolle internet ondernemer.

Boyd Hoek is de eigenaar en bedenker van de social media marketing bureau cursus:”SMMB Masterclass” en is tevens de oprichter van zijn bureau “Digital Presence”. Hierin deelt hij zijn kennis en inzichten over en rondom Social Media Marketing. Hij is de expert op social media gebied en helpt vele bedrijven met hun social media.

Boyd Hoek is een vroegtijdige schoolverlater. Hij Hangt graag rond in Ibiza en hij is pas 21 jaar oud. Zo zie je maar. Op je 21ste kan je al hartstikke succesvol zijn. Als je maar de juiste mindset hebt.

Hoe verdient hij dan precies zijn geld?

Boyd Hoek zijn verdienmodel is, kort samengevat, het creëren en beheren van Facebook/Instagram advertentie campagnes (inclusief funnels) voor het mkb (midden- en kleinbedrijf). Zij verdienen daardoor meer en daar verdient Boyd Hoek dan weer zijn geld mee. De simpele rekensom is, dat hoe meer het bedrijf verdient aan die nieuwe klanten, hoe meer de SMMB-business daarvoor kan vragen. De vraag is wel is deze markt niet erg competitief. Er zijn namelijk ontzettend veel social media bedrijven die dit soort dingen doen.

Naast zijn eigen SMMB biedt Boyd Hoek ook een cursus aan over hoe jij jouw eigen SMMB kan starten. Met het verkopen van deze cursus verdient Boyd Hoek uiteraard ook geld.

Wat is het vermogen van Boyd Hoek?

Er zijn geen precieze cijfers bekend over het vermogen van deze jongeman, maar hij hij is vaak op Ibiza en heeft een villa in Bali. Hij zit er dus vast wel warmpjes bij. Of hij miljonair is is dus niet bekend. We keep you updated about Boyd Hoek.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here