Wie is Eelco de Boer en wat is zijn vermogen?

vermogen eelco de boer

Vermogen Eelco de Boer?

Wie is deze succesvolle man nou precies en wat is zijn vermogen?

Eelco is een succesvolle online ondernemer. Het ondernemen zit echt in hem. Hij was pas 19 toen hij al begon met ondernemen. Eelco was een groot liefhebber van muziek en het lukte hem een riant inkomen met deze passie op te bouwen. Hij kocht namelijk platen in op rommelmarkten en in kringloopwinkels en verkocht deze weer aan andere verzamelaars via Marktplaats.In 2001 begon de verkoop professionele vormen aan te nemen en richtte de Boer RecordBuddy op. Dat was eigenlijk zijn eerste succesvolle onderneming.

Eelco de Boer is binnen de marketingwereld bekend als succesvolle serial ondernemer, investeerder en adviseur.

Wat voor ondernemingen heeft Eelco de Boer allemaal?

Eelco de Boer heeft verschillende ondernemingen, waaronder Paypro, daarnaast heeft hij het e-commerceplatform Luondo.nl opgericht waar al meer dan 25.000 webwinkels het levenslicht zagen. Hij stond ook aan de begin van IMU.nl, een bedrijf dat dagelijks vele ondernemers ondersteunt met het realiseren van een professionele website door middel van Phoenix. Daarnaast richtte hij het hostingbedrijf Webchamp.nl op in Purmerend en de app BetaalSociaal.

Zelf gebruiken wij Paypro ook voor onze affiliate marketing diensten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze shop.

Eelco heeft dus talloze projecten en diensten gelanceerd. Deze zijn niet allemaal even succesvol geworden. Eelco houdt er echter van nieuwe dingen te blijven proberen, de juiste projecten groot te laten worden en soms de hele business weer te verkopen. Hij is dus een bezig bijtje en een serial entrepreneur. We zouden graag met deze serial entrepreneur samenwerken en meerdere ideeën uitwerken. Ideeën genoeg!

Hij is ook nog een veelgevraagde spreker. De Boer werd met zijn succesverhaal een inspirerend voorbeeld voor het grote publiek. Het duurde niet lang voordat hij steeds vaker gevraagd werd als spreker op diverse events. Hij deelde daarbij het podium met grote namen zoals Les Brown, Jan Peter Balkenende, Wibi Sourijadi en Robert Kiyosaki.Wij hopen hem ooit eens te ontmoeten en wie weet meer.

Wat is het totale vermogen van Eelco de Boer?

Er zijn een exacte cijfers bekend over zijn vermogen. Hij heeft wel meerdere bedrijven en zal dus zeker wel een miljonair zijn. Wij schatten zijn vermogen op 10 miljoen, maar dit weten wij uiteraard niet zeker.

Eelco de Boer: een succesvolle ondernemer! Laat het je inspireren en wie weet ben jij de volgende succesvolle ondernemer.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wij zijn er ook voor jou, de jonge creatieve internet ondernemer!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here