Wie is Fawry not Sawry? En wat doet hij precies?

wie is fawry not sawry

Wie is Fawry not Sawry?

Misschien ken je hem als de roddelkoning, maar misschien ken je hem wel van het populaire Rumag of van zijn Instagram kanaal.

Fawry Not Sawry is zijn naam op social media, maar hij heet eigenlijk Farja Farvardin. Hij is gestopt bij Rumag en gaat verder naar rtl.nl en RTL Boulevard. Hij stond ook wel bekend als de roddel-koning van Nederland, net zoals Yvonne Coldeweijer, maar hij heeft deze tital achter zich gelaten. Hij wilt mensen niet de grond intrappen en kapot maken. En gelijkt heeft hij. Roddelkoning is geen leuk beroep en de juicekanalen doen mensen geen goed. Fawry heeft de titel zelfs al uit zijn Instagram-bio gehaald en vervangen door ‘Showbizz Expert’, wat toch wat beter klinkt. “Ik ben niet echt een juicekanaal meer. Ik deel niet echt meer de scoops, die krijg ik ook niet meer binnen – daar ben ik gewoon heel eerlijk in. En ik wil gewoon heel graag wegblijven van al die heftige dingen”, legt hij uit.

We zijn benieuwd wanneer de juicequeen Yvonne Coldeweijer stopt.

Hij gaat nu zogenoemde aftertalks maken voor reality-, liefdes- en datingprogramma’s. Daarnaast gaat hij nieuwe formats ontwikkelen met RTL boulevard online en gaat hij ‘meer maken’ op het gebied van entertainmentnieuws.

Succes met deze nieuwe carriere stappen en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws over Farja Farvardin.

Previous articleNiet geschikt voor een gewone baan, maar wel talentvol?
Next articleWat voor werk doet Mandy Woelkens?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here